UPDATE: iTunes Store are probleme de functionare

  Daca ati incercat sa va logati in aceasta seara in iTunes Store, dar nu ati reusit, ei bine va anunt ca Apple are cateva probleme cu serverele prin care ruleaza sistemul sau. Compania admite faptul ca exista o problema in ceea ce priveste iTunes Store-ul, iar utilizatorii sustin ca nu se pot loga pentru a descarca sau achizitiona continut folosind iDevice-urile sau alte calculatoare. Apple nu spune cati utilizatori sunt afectati de aceasta problema, insa probabil in urmatoarele ore compania Apple isi va actualiza pagina pentru a ne spune ce procent din utilizatori nu se poate loga in magazinul sau virtual de continut.

UPDATE: Se pare ca mult mai multe servicii ale Apple au probleme de functionare. In afara sistemului de backup al iCloud, toate serviciile au legatura cu magazinul iTunes si cu posibilitatea de a prelua continut iTunes din iCloud, sau de a utiliza iTunes Match.

Multiple Services – Some users are affected

Users may be unable to make purchases from the App Store, iTunes Store, Mac App Store, or iBookstore. Users may also be unable to download previously-purchased content, use iTunes Match, or successfully restore Apps and Music from an iCloud backup.