Prima Pagina aplicatii iOS 7 si o noua functie a iCloud pentru care Apple trebuie...

iOS 7 si o noua functie a iCloud pentru care Apple trebuie laudata

  iOS 7 beta 5 a fost lansat in cursul zilei de luni de catre compania Apple, iar printre noutatile implementate de catre companie pentru utilizatori se numara si o modificare amodului in care sunt instalate backup-urile din iCloud. Daca in iOS 6 se instalau automat toate aplicatiile din iCloud in momentul alegerii instalarii unui backup, in iOS 7 lucrurile se fac cu totul si cu totul diferit. Acum instalarea unui backup din iCloud nu va duce automat si la instalarea automata a tuturor aplicatiilor disponibile in respectivul backup, aplicatiile fiind listate in Springboard, insa instalarea lor se face doar in momentul in care utilizatorul cere acest lucru.

  Aplicatiile apar in Springboard si in foldere, insa sunt greyed out si sunt instalate doar in momentul in care utilizatorul apasa iconita respectivei aplicatii, practic noi alegand ce sa instalam si cand. Ideea celor de la Apple, daca nu cumva este un bug, este foarte buna, deoarece acum nu vom avea zeci de aplicatii care se instaleaza simultan pe iDevice-urile noastre, terminalele putand fi utilizate normal intre timp. Daca voi ati facut un restore la iOS 7 beta 5 si ati ales sa instalati un backup cu aplicatii, sunt curios daca procesul de instalare a acestora s-a manifestat la fel.

  • SunSetRo

    Eu am facut restore si am repus back-up-ul pe ios 7 si s-a menifestat cum spui tu in articol, trebuia sa apas pe aplicatie ca sa se instaleze doar ca nu se instala… Pana nu l-am legat la iTunes nu s-a instalat nimic si in iTunes nu se instalau toate. Instala 10 aplicatii stergea 1-2 sintrebuia sa scot cablul si sa il bag iar? Instala iar cateva in continuate, mai stergea altele si tot asa pana la final pana le-a instalat si pe alea care le stergea. Sincer nu imi place treaba asta.

  • Dj-Radu

    Mai sunt probleme cu app storul pe ios 7 b5?? Mie nici acuma nu imi merg 🙁 nici up-date nici indtalarea de apo noi pe un 4s. Plzzzz help