Prima Pagina iPad Doi britanici au incercat o inselaciune “inteligenta” folosind bucati de gheata care...

Doi britanici au incercat o inselaciune “inteligenta” folosind bucati de gheata care trebuiau sa fie tablete iPad

  Doi barbati din Marea Britanie s-au gandit ca pot insela Posta Britanica si pot obtine rapid niste bani, asa ca s-au gandit sa umple cateva colete cu bucati de gheata pe care le-au prezentat drept tablete iPad. Ei au asigurat “tabletele” la firma de curierat pentru suma de 2500£, urmand ca apoi sa sustina ca tabletele nu au ajuns la destinatie si sa culeaga banii de la companie. In momentul predarii, unul dintre angajati a realizat ca dintr-un colet curge apa, l-a intrebat pe barbat daca afara ploua, acesta a confirmat, insa angajatului putea vedea ca barbatul minte, insa i-a inregistrat oricum comanda.

Nathan Meunch, 29, and Nigel Bennett, 39, stuffed ice in a parcel then insured it for the tablets “inside”. They planned to post it by special delivery then claim £2,500 compensation from Royal Mail when it failed to arrive at the other end. But Post Office staff contacted investigators after the parcel started leaking. During the trial the court heard the parcel had ‘disintegrated’ in front of shocked postal workers. “We had a little look and you could see all ice in there. He had sent it as iPads and I couldn’t believe it was all this water and the box was disintegrating.”

  Dupa o ora cutiile cu bucatile de gheata au inceput sa se dezintegreze, apa fiind prezenta in jurul lor, asa ca angajatii le-au verificat, descoperind ca in interior se mai aflau doar cateva bucati de gheata. Desigur ca politia a fost implicata si barbatii au fost arestati, insa nivelul de “ingeniozitate” necesar pentru a concepe un plat atat de “elaborat” este dincolo de limitele imaginatiei oricui.

 • Alex

  Ce minte de curcan plouat a avut si el… tocmai lagheanta s-a orientat…

 • Alex

  La gheata*

 • Mani

  S-au orientat foarte bine, planul lor era cam asa zic eu: la depunere coletul avea o greutate, intre timp geata se topea si cutiile ramaneau goale si usoare…ipadurile teoretic furate…asiguratorul trebuia sa-i despagubeasca…:-) chiar tare!

 • Vlad_Mito

  Sclipitor imi place ideea lor

 • symplu

  Sigur nu erau romani plecati in afara ?

 • crixalis

  Dar totusi planul lor nu e atat de bun. Cat credeau ei ca va rezista gheata aia?

 • Niceman

  Nici nu era ideea sa reziste gheatza :))… E greu si sa le dai detalii unora ca nu se prind

 • Vlad

  gheata e mai usoara ca apa.. si toate ambalajele apple se dezintegreaza in apa..

 • Kossta

  Planul e bun dar le mai trebuia si un uscator amestecat prin tabletele de gheata.

 • rundown

  repede cica “sigur nu erau niste romani plecati afara..”:))))
  adica ce insinuezi ca romanii is capabili de asa inteligenta criminala???

 • Lucian 4.2

  Niste amatori! Daca erau romani ar fi folosit gheata carbonica.