Prima Pagina Apple Apple ocupa doar pozitia 79 in topul celor mai inovatoare companii de...

Apple ocupa doar pozitia 79 in topul celor mai inovatoare companii de pe glob

  Cei de la Forbes au publicat topul anual al celor mai inovative companii de pe glob, iar Apple ocupa doar pozitia 79, fiind acompaniata de cateva companii despre care probabil nu ati auzit vreodata ceva. Daca in anul 2011 Apple ocupa pozitia a 5-a si in 2012 pozitia a 26-a, iata ca acum a cazut inca 53 de locuri, facand loc altor companii care au produs adevarate inovatii. Apple a fost criticata de foarte multi analisti ca nu mai inoveaza, ca nu lanseaza produse inovatoare, iar acest lucru se observa si in topul celor de la Forbes.

  Daca va intrebati ce a facut Google, de exemplu, ei bine compania americana a ocupat in 2011 locul 7, in 2012 locul 24, iar acum ocupa locul 47 si se claseaza mult mai bine decat Apple. Cele mai inovatoare companii de pe glob sunt Salesforce.com, Alexion Pharmaceuticals si VMWare, ele ocupand primele 3 pozitii in top.

 • anonimous

  Dar samsung?

 • Bobby67

  Intrebi de funie in casa spanzuratului? 🙂

 • Samsung nu apare in lista.

 • Alex

  Samsung nu inventeaza, doar isi face reclama la telefoane, criticand compania Apple :)). Macar de ar fi mai bune……….. :))

 • claudiu91

  :)) @bobby67 ce treaba ai cu capra vecinului nu pot sa pricep… Samsung face smartphone-ur si tablete oribile ce e drept… Dar in rest are produse foarte bune si chiar inoveaza in domeniul ecranelor ( tv oled).

 • Costi

  in schimb google a trecut de pe 7 pe 47 …dar pana si danone e inaintea lor 😀

 • viorel

  pai acest articol este foarte ruşinos … editorii au dat dovada de corectitudine publicând acest articol.
  Poate ca se vor apuca si de inovat cand le ajunge cutitul la os. Acum nu se streseaza nimeni de la Apple , au deja prea mulți bani in conturi …