Prima Pagina aplicatii iDoorCam – soneria usii tale controlata de iPhone (Video)

iDoorCam – soneria usii tale controlata de iPhone (Video)

[youtube]http://youtu.be/na1FDwlX9qE[/youtube]

  iDoorCam este o sonerie a viitorului, deoarece ea ne permite sa o controlam cu un iPhone si sa obtine mult mai multa functionalitate din partea sa. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca de indata ce o persoana foloseste noseria, voi veti primi un apel si veti putea vedea cine se afla in fata ei, iar daca doriti puteti inclusiv sa conversati cu acea persoana. iDoorCam are integrata o camera, un difuzor si un microfon, astfel ca oricine se afla in fata usii voastre poate auzi tot ceea ce ii spuneti, chiar si atunci cand nu va aflati acasa.

iDoorCam™ features a day and night vision camera, speaker, microphone and motion sensor. It connects with your home’s WiFI and alerts you when someone rings your doorbell.  You can chose to ignore the call or answer it to see, hear and speak with your visitor.  You can see and hear them…they can hear you. Whether your at home or on the go, iDoorCam provides convenience and control to make your everyday life just a little bit easier. 

  Soneria se conecteaza la router-ul vostru si printr-o aplicatie pentru iPhone o puteti accesa de la distanta, indiferent ce tip de conexiune aveti. iDoorcam se monteaza in locul soneriei obisnuite, functioneaza cu alimentarea normala si va poate ajuta sa aflati cine se afla la usa voastra chiar si atunci cand nu sunteti acasa. iDoorCam este deocamdata doar un proiect si si-a obtinut aproape intreaga suma necesara pentru finantare si lansarea pe piata, iar in urmatoarele luni ar trebui sa fie disponibila, initial in SUA si apoi pentru livrare in intreaga lume.

 • Zelpix

  “Noseria” come on zaone, unde te grabesti? In fiecare articol se gaseste cate o greseala. Pana mea, uita-te inainte sa publici ceva. Denota lipsa de profesionalism.

 • Cosmin

  Nu cred ca ar sta prea mult la usa cuiva…

 • Seba

  In Romania cu siguranta nu rezista pe usa mai mult de 2 zile.

 • Lich

  @Seba depinde daca o pui la usa casei sau la usa pentru intrare in teren/curte

 • Mirceav

  Cum zic si antevorbitorii mei, pe langa soneria asta mai avem mevoie si de o camere de supraveghere sa vedem cine o fura

 • Deleteplz

  @Seba de acord!
  @Lich conteaza?
  Ideea sunt bine si sincer mi-as lua, DOAR daca ai putea sa o asiguri cumva, sa aiba o margine care poate fi zidita in perete pt a evita furtul ei.

 • rundown

  @zaone sa ne tii la curent cu pretul de achizitie ca tare curios as fi de treaba asta.Ma gandesc ca ar costa in jur la 100 usd lejer dar merita.Ideea in sine e buna si are potential imens

 • Robin

  Exista deja ceva asemanator, undeva pe la 200 $, se cheama Doorbot.

 • Giulio

  Mircea nu e buton de like dar as da pt comentariul tau, sunt perfect de acord cu tine, la romani chestia asta ar trebui tinuta in casa nu la usa:))

 • Omu cu cablu’

  Nu este nimic nou. Exista deja astfel de video interfon, are si PoE , aplicatie IOS etc. este disponibil la Siel Invest