iDoorCam – soneria usii tale controlata de iPhone (Video)

[youtube]http://youtu.be/na1FDwlX9qE[/youtube]

  iDoorCam este o sonerie a viitorului, deoarece ea ne permite sa o controlam cu un iPhone si sa obtine mult mai multa functionalitate din partea sa. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca de indata ce o persoana foloseste noseria, voi veti primi un apel si veti putea vedea cine se afla in fata ei, iar daca doriti puteti inclusiv sa conversati cu acea persoana. iDoorCam are integrata o camera, un difuzor si un microfon, astfel ca oricine se afla in fata usii voastre poate auzi tot ceea ce ii spuneti, chiar si atunci cand nu va aflati acasa.

iDoorCam™ features a day and night vision camera, speaker, microphone and motion sensor. It connects with your home’s WiFI and alerts you when someone rings your doorbell.  You can chose to ignore the call or answer it to see, hear and speak with your visitor.  You can see and hear them…they can hear you. Whether your at home or on the go, iDoorCam provides convenience and control to make your everyday life just a little bit easier. 

  Soneria se conecteaza la router-ul vostru si printr-o aplicatie pentru iPhone o puteti accesa de la distanta, indiferent ce tip de conexiune aveti. iDoorcam se monteaza in locul soneriei obisnuite, functioneaza cu alimentarea normala si va poate ajuta sa aflati cine se afla la usa voastra chiar si atunci cand nu sunteti acasa. iDoorCam este deocamdata doar un proiect si si-a obtinut aproape intreaga suma necesara pentru finantare si lansarea pe piata, iar in urmatoarele luni ar trebui sa fie disponibila, initial in SUA si apoi pentru livrare in intreaga lume.