Asphalt 8: Airborne review (Video)

[youtube]http://youtu.be/0t7ybs0c6dg[/youtube]

  Oficial Asphalt 8: Airborne urmeaza sa fie lansat pe 22 august in App Store, insa cei de la iMore au reusit sa obtina o versiune beta a jocului pentru review inaintea lansarii publice. In clipul video de mai sus aveti o succinta prezentarea a jocului facuta de catre cei de la iMore pentru noi, iar pentru inceput va spun ca titlul va costa doar 0.99€ cand va fi lansat in App Store. Continuand, va spun ca jocul continuas a fie unul directionati catre persoanele dornice de adrenalina virtuala, gameplay-ul sau fiind la fel de rapid si de antrenant precum cel al seriilor precedente.

  In afara motorului grafic mult imbunatatit, jocul implementeaza un nou tip de dual-boost care are menirea sa faca masina rapida si mult mai rapida, insa adevarata schimbare sta la curse. Cei de la Gamelot au gandit track-uri care va poarta masina destul de mult prin aer, drumul permitandu-va sa faceti destul de des salturi aeriene, iar daca sunteti indeajuns de indemanatici puteti face si diverse “trick-uri” cu masina in aer. La final va spun ca titlul are un modul multiplayer de pana la 8 jucatori si va puteti provoca prietenii la o sesiune de ghost multiplayer daca doriti, deci exista destule pentru voi.

  Asphalt 8: Airborne va fi lansat oficial pe 22 august si desi are un pret de doar 0.99€, exista implementat un sistem de in-app purchase-uri.