Apple ar putea lansa un iPhone de aur

  Cam asta spun super jurnalistii de la evz, citand… pe nimeni, pentru ca in lumea lor nu exista surse si toate informatiile sunt inventate de catre maimute care scriu la foc automat, sau cand software-ul de traducere(a se citi Google Translate) traduce prost. De fiecare data cand cititi un “articol” in website-ul vreunui ziar sau al vreunei televiziuni si nu vedeti o sursa la el, fiti siguri ca macar jumatate este inventat de un editor care habar nu are despre ce scrie. evz este doar unul dintre ziarele care scrie tampenii de genul asta zilnic, mai rau e cand le auzi la TV.

Tthanks to AndreiX.

11 COMENTARII

  1. @Zelpix: Ironic ar fi sa folosesc Google Translate, dar cred ca te-ai invatat cu ceilalti pe care-i urmaresti. N-am folosit vreodata Google translate pentru engleza. De ce? I really don’t need it si ar fi rusinos pentru mine. Blogul asta nu e construit pe Google Translate, ca daca ar fi fost, n-ar fi avut de 7 – 8 ori mai mult trafic decat oricare altul nisat pe Apple 😉

  2. Si pana la urma nu e deloc rusinos sau rau sa folosesti google translate, dar daca il folosesti sa parcurgi macar odata traducerea si sa corectezi, nu doar copy paste

  3. Pentru mine e rusinos avand in vedere anii de invatat engleza. Majoritaeta s-au obisnuit cu blogurile obscure din Romania care fac copy/paste din Google Translate si-mi arunca mie acelasi stigmat. Problema e ca in cazul meu nu e asa, gresesc pentru ca ma grabesc si asta e, se intampla. Daca as fi fost ca restul, n-ati fi citit iDevice.ro zilnic, si asta s-a demonstrat in timp. Ca in Romania exista doar oameni ce stiu sa critice si sa-i bage pe toti in aceeasi oala, e alta problema, fiecare dupa cat il duce capul. Romania nu e centrul universului, e doar inca un hub de informatii.

  4. Sincer nu vreau sa te atac, chiar mai mult recunosc ca am invatat si invat de pe site de la tine, chiar daca 90% sunt doar articole traduse de pe siturile de afara. Insa cum ai zis tu la un moment dat, daca tu ai fost destept si ai facut un business de succes din treaba asta, un mare Bravo din partea mea.