iPhone 5C – o nebunie de culori

  Le vedeti? Uitati-va foarte bine la ele acum, deoarece peste cateva luni de zile ele vor impanzi intreaga lume, de la saraci la clasa de mijloc, extrem de multi vor dori sa detina unul. Desi aceasta este versiunea low-end a iPhone-urilor, sunt sigur ca vor exista foarte multe persoane care vor achizitiona unul doar pentru ca le place culoarea si isi doresc sa detina un terminal care arata asa. Nokia a avut succes cu terminalele colorate, Apple a avut succes cu iPod-urile colorate, iar acum a venit randul iPhone-urilor sa aduca putina culoare in lumea aceasta.

  Desi unii spun ca Apple ar gresi alegand implementarea unui numar atat de mare de culori in seria sa de iPhone-uri, eu spun ca o decizie mai buna nu putea fi luata si ea nu este absolut deloc gresita. In Asia culorile “tipatoare” primeaza si asiaticii vor fi innebuniti dupa iPhone-uri care nu mai sunt doar negre sau argintii, aceasta strategie fiind gandita si in ideea de a lupta cu producatorii chinezi de smartphone-uri care au acaparat piata locala. Ca sa fiu sincer, mi-as lua un iPhone 5C doar pentru ca-mi place culoarea albastra, mi-as fi luat un iPhone 5S de culoare asta, dar nu exista inca, insa cine stie ce va decide Apple in viitor.

  Apple incearca sa transmita un mesaj cu acest terminal, smartphone-urile colorate nu sunt high-end, sunt low-end, ramane de vazut daca el va prinde si cum vor fi afectati competitorii sau. Voi ce parere aveti despre lansarea iPhone-urilor colorate?