iPhone 5S va fi lansat intr-o versiune aurie in toamna

  La lunga lista de zvonuri privind posibila lansare a unui iPhone 5S auriu adaugam astazi si informatiile celor de la TechCrunch, celebrul blog american reusind sa confirme prin multiple surse faptul ca terminalul va fi disponibil si intr-o versiune aurie. Culoarea va fi asemanatoare cu cea pe care o vedeti in imagini, va semana usor cu culoarea sampaniei si nu va fi chiar atat de evidenta precum cred unii. Se pare ca a colora un iPhone folosind aceasta culoare este mult mai simplu decat a il colora in argintiu sau negru, deci pentru Apple nu vorbim despre complicarea procesului de fabricare.

Yes, there will be a gold iPhone. That’s the latest I’m hearing from multiple sources after several weeks of rumors and possible component leaks suggesting the same thing. …who noted that gold would be one of the “easiest colors to anodize onto an iPhone”. Much easier than say, black (which is likely why the current black iPhone 5 has more of a “slate” back color). Perhaps most importantly, I’m told that the golden iPhone will not be a totally blinged-out gold.  …the actual gold iPhone would be much more subtle in color. Think: less “gold” and more “champagne”.

  Practic Apple s-a gandit sa faca un dispozitiv care sa aiba o oarecare nota de stil, auriul parand sa redevina la noua in perioada aceasta, insa nu vorbim despre un terminal care va avea culori “tipatoare”, care va iesi in evidenta oriunde. Apple a utilizat culoarea aurie si la iPod-uri, cel din imaginea de mai sus fiind un bun exemplu, insa in mod ironic acesta a fost unul dintre modelele care nu s-a bucurat de popularitate, asa ca Apple a fost nevoita sa renunte la el, deci ramane de vazut cum se va descurca noul iPhone 5S.