Aplicatia iDevice.ro si cateva statistici impresionante

  Aplicatia iDevice.ro este disponibila de mai bine de 3 ani de zile in App Store, timp in care a generat aproape 100.000 de descarcari, 88.569 dintre ele fiind pe terminale care au ales sa activeze notificarile Push disponibile in ea. In momentul de fata 45.568 de utilizatori primesc notificari Push in fiecare luna de la iDevice.ro, 30 de milioane de notificari Push fiind trimise pentru articolele publicate lunar aici. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti vedea ca aproape jumatate de miliard de notificari au fost trimise catre voi in decursul a 3 ani de zile si va las pe voi sa decideti cat de impresionanta este cifra.

  Lunar aplicatia este deschisa de aproximativ 250.000 de ori de catre voi, iar in medie petreceti 3.57 minute citind articolele disponibile pe iDevice.ro. Din cate stiu eu, niciun alt blog tehnologic din Romania nu se poate lauda cu o asemenea realizare si nu pot decat sa ma bucur ca pot sa va ofer zilnic materialele informationale potrivite pentru a va convinge sa cititi in continuare iDevice.ro. Stiu ca eu nu sunt perfect, ca aplicatia trebuie imbunatatita, insa dupa un an de zile in care am incercat sa implementez cateva modificari si m-am lovit de un partener neserios, nu pot decat sa o iau de la capat si sa incerc sa fac singur tot ce mi-am propus.

  Avand convingerea ca veti citi iDevice.ro in continuare cu aceeasi placere, nu pot decat sa va multumesc!

PS: In momentul de fata aplicatia iDevice.ro trece printr-un proces de tranzitie catre un nou cont de dezvoltator asa ca este indisponibila in App Store. Dupa aceasta mutare va trebui sa descarcati noua versiune pe iDevice-urile voastre, deoarece in cea actuala va fi oprita livrarea de notificari Push.