Car Camera DVR inlocuieste camera de bord pentru masina ta

  Daca v-ati gandit vreodata sa achizitionati o camera de bord pentru masina voastra in ideea de a filma in timp ce conduceti, dar nu ati avut bani, ei bine am acum pentru voi o solutie mult mai simpla. Car Camera DVR este o aplicatie pentru iDevice-uri care a fost gandita in ideea de a inlocui acest gen de camere, aplicatia filmand in timp ce conducem, insa introducand in acelasi timp peste feed-ul video informatii in legatura cu viteza de rulare, data la care este inregistrat clipul video si informatii despre locatia noastra.

Application N1 in Australia, Italy and Russia. Turn your iPhone or iPod touch into a full featured Car DVR recorder at a fraction of the cost of the standalone device. Whenever you commute to work, go on a road trip or race on a race track, car camera is your ideal companion. Record HD definition videos while driving with embedded data about time, location and speed. Export recorded videos to use as an evidence in case of ticket or accident or just to share with your friends if you caught something interesting on tape.

  • Record videos with resolutions 640х480, 1280х720, 1920х1080 and up to 30 FPS
  • Embed data overlay into videos: current time, speed, coordinates, heading
  • Record audio 
  • Metric and English units
  • Continuous loop recording. Older videos are overridden by newer ones to preserve space on the device
  • Store recorded videos within the application
  • Video Playback within the application or with AirPlay enabled devices
  • Export Videos to the gallery

  Car Camera DVR ofera si avantajul de a putea inregistra clipuri video in format 720p sau 1080p la 30 fps, asa ca singurul lucru care va limiteaza este spatiul de stocare disponibil in iDevice-urile voastre. Aplicatia este disponibila intr-un format pentru iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Nume:
Car Camera DVR. Dashboard GPS Black Box DVR HD

3.59

s





Developer: AppAnnex, LLC
Categoria: Navigation


Descriere: Application N1 in Australia, Italy and Russia.
Turn your iPhone or iPod touch into a full featured Car DVR recorder at a fraction of the cost of the standalone device. Whenever you commute to work, go on a road trip or race on a race track, car camera is …


Dimensiunea aplicatiei este: 4.2 Mb