iPhone 5S si iPhone 5C ar putea fi lansate pe 20 septembrie de catre Apple

  V-am spus acum cateva saptamani ca iPhone 5S si iPhone 5C ar putea fi lansate oficial pe data de 20 septembrie, iar acest lucru s-ar putea dovedi a fi cat se poate de adevarat conform unui nou zvon. In cursul noptii trecute celebra publicatie online Nikkei a publicat un articol in care afirma ca pe data de 20 septembrie iPhone 5S si iPhone 5C urmeaza sa fie lansate oficial in China. Partea interesanta este ca inclusiv versiunea aurie a iPhone 5S urmeaza sa isi faca debutul atunci, insa stiati deja ca Apple va lansa un terminal cu o carcasa de aceasta culoare.

It is expected for the new iPhone Apple is developing, be on Friday the 20th September release date in Japan. Formal presentation is scheduled to be held in San Francisco on the 10th as previously reported. You can guess from the pattern of the past and their own interviews with domestic mobile phone company, likely to be the release of the next weekend high in Japan.

  Era destul de logic faptul ca iPhone 5S si iPhone 5C vor fi lansate pe data de 20 septembrie daca prezentarea oficiala va avea loc pe 10 septembrie, Japonia fiind una dintre tarile in care iPhone-urile noi sunt lansate intai. In concluzie, peste mai putin de o luna ar trebui sa avem iPhone 5S si iPhone 5C in magazinele din maxim 10 tari de pe glob.

8 COMENTARII

  1. Am ramas profund dezamagit in urma zvonului cu privire la lansarea celui de-al 7lea Beta al iOS7.
    Nu mai cred nici o stire incepand de ieri si de-acum incolo.

    Ori se anunta date exacte, ori nu mai scriem, doar de dragul de a posta.

    S-a trezit unu’ luni dimineata care nu avea ce sa posteze si pentru a atrage mai multi ochi s-a gandit sa posteze el din “surse sigure” (2,20/3,80V) ca mai apare inca un build pana la GM, iar cum la matematica nu prea se descurca, in scoala, a socotit ca data de luni e data “nasterii”.

    Iar cum efectul de turma predomina si in spatiul virtual, toate blogurile, site-urile si televiziunile au pus botul… Odata cu ei si noi, ca fraierii !

    Deci, pana atunci astept doar stiri, la care titlul sa contina cel putin cuvintele “A/au aparut; S-a/s-au lansat” si nu “s-ar putea”, “s-a zvonit” si alte alea…

  2. @symplu: Stii cum e, sunt zvonuri. Cei de la BGR au avut informatii exacte de fiecare data, acum s-a dovedit ca nu e asa. Nu trebuie privita ca o tragedie chestia.

  3. Nu am dat vina pe tine !
    Ci pe ala care a lansat zvonul.

    Apropo… eu inca dau refresh la fiecare ora pe Check for Update 🙂