iPhone 5S si iPhone 5C ar putea fi lansate pe 20 septembrie de catre Apple

8

  V-am spus acum cateva saptamani ca iPhone 5S si iPhone 5C ar putea fi lansate oficial pe data de 20 septembrie, iar acest lucru s-ar putea dovedi a fi cat se poate de adevarat conform unui nou zvon. In cursul noptii trecute celebra publicatie online Nikkei a publicat un articol in care afirma ca pe data de 20 septembrie iPhone 5S si iPhone 5C urmeaza sa fie lansate oficial in China. Partea interesanta este ca inclusiv versiunea aurie a iPhone 5S urmeaza sa isi faca debutul atunci, insa stiati deja ca Apple va lansa un terminal cu o carcasa de aceasta culoare.

It is expected for the new iPhone Apple is developing, be on Friday the 20th September release date in Japan. Formal presentation is scheduled to be held in San Francisco on the 10th as previously reported. You can guess from the pattern of the past and their own interviews with domestic mobile phone company, likely to be the release of the next weekend high in Japan.

  Era destul de logic faptul ca iPhone 5S si iPhone 5C vor fi lansate pe data de 20 septembrie daca prezentarea oficiala va avea loc pe 10 septembrie, Japonia fiind una dintre tarile in care iPhone-urile noi sunt lansate intai. In concluzie, peste mai putin de o luna ar trebui sa avem iPhone 5S si iPhone 5C in magazinele din maxim 10 tari de pe glob.