Prima Pagina Apple iPhone 6 cu ecran mare ar putea fi lansat in 2014

iPhone 6 cu ecran mare ar putea fi lansat in 2014

  iPhone 6 este privit ca fiind urmatorul terminal important prin care Apple va face o tranzitie catre ecrane mai mari. Se speculeaza ca Apple ar putea implementa un ecran de pana in 5 inch in acest dispozitiv, compania testand in momentul de fata diverse prototipuri ale dispozitivului. Conform unor analisti care au avut discutii cu partenerii Apple din Asia, iPhone 6 ar putea ajunge pe piata in prima jumatate a anului 2014 si ar putea avea intr-adevar un ecran mai mare. Din pacate nimeni nu stie mai mult decat atat si ca sa fiu sincer lansarea unui iPhone 6 inaintea lunii septembrie 2014 mi se pare a fi extrem de putin probabila.

  Lasand iPhone 6 in urma, trecem la iWatch, noul gadget al celor de la Apple putand ajunge pe piata pana la sfarsitul acestui an. Desi cei de la Samsung se pregatesc sa lanseze un smartwatch luna viitoare, Apple nu are obiceiul de a se lasa prinsa in jocurile competitorilor si nu va lansa un produs similar doar pentru ca altii au decis sa faca o lansare inaintea ei. Daca iWatch-ul va fi lansat intr-un final, dispozitivul va ajunge la consumatori doar cand va fi intr-adevar pregatit pentru publicul larg si nu o secunda mai devreme.

 • Georgian

  Legat de iwatch vor avea o problema de imagine daca cei de la samsung le iau fata cu un produs similar lansat inainte. Oricum cine are iphone va lua iwatch cine android, ce face samsung, dar premisele unui succes mai mare va fi de partea celui care lanseaza primul.

 • Georgian

  Vor fi scz

 • alex

  Cred anul viitor vq fi anul unor adevarate dispozitive..apple va lands cu adevarst un nou iphone care dupa parerea mea va fi inovator si de asemenea samsung galaxy s5 va fi o concurenta pe masura

 • alex

  Scz pt greșeli..m-am grabit cand am scris dar se intelege ideea:))

 • razvan

  Singurii care au schimbat ceva si au revolutionat ceva anul acesta sunt cei de la htc cu modelul htc one , in rest nimic doar chestii facute sa iti ia ochii…

 • Doru

  +1 razvan…. am renuntat la iPhone 4S si mi-am luat un HTC One… nimic nu ma face sa ma intorc la iOS si iPhone… cu toate ca urasc android-ul… pe HTC One se lasa placut !!!