Apple nu ar fi luat vreodata in considerare producerea unei versiuni negre a iPhone 5C

  Zilele trecute au aparut pe internet cateva imagini in care o carcasa neagra a iPhone 5C era prezentata publicului larg, insa se pare ca Apple nu ar fi luat vreodata in considerare producerea unui asemenea model. Sonny Dickson, omul care a furnizat o buna parte dintre informatiile legate de design-ul iPhone 5S si iPhone 5C, sustine ca a reusit sa confirme prin surse proprii ca Apple nu ar urma sa produca o versiune neagra a iPhone 5C. Conform lui, imaginile publicate pana acum ar fi 100% false si poate ca nu e chiar atat de surprinzator pentru cineva acest lucru.

The photos that accompanied the report (pictured above) even pictured the black rear shell next to Apple’s current iPhone 5. Unfortunately, while the pictures and accompanying tall-tale of a “news report” might seem interesting at first, there’s a tiny little problem with the report as a whole: it’s completely false. We can exclusively confirm that not only will Apple not offer a black color option for the iPhone 5C when it is expected to go on sale next month, but in fact, they never did consider a black color option.

  Nu este chiar atat de greu de vopsit carcasele acestea de plastic ale iPhone 5C si se pare ca in cazul celei negre vorbim despre exact acelasi lucru si acesta este unul dintre motivele pentru care nu am publicat vreun articol in legatura cu aceasta componenta.

Articolul precedentAsphalt 8: Airborne a fost lansat in App Store Romania!
Articolul următorAsa urmeaza sa arate carcasa aurie a iPhone 5S
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.