Ghidurile de utilizare ale Blackberry Messenger pentru iOS si Android OS apar pe internet inaintea lansarii

  In cursul acestei seri, ghidurile de utilizare ale Blackberry Messenger pentru iOS si Android OS au fost publicate pe internet, compania canadiana explicand in ele modalitatile de utilizare ale sistemului sau pe aceste doua noi platforme. Blackberry a promis ca va lansa oficial pe platformele iOS si Android OS sistemul facut popular de terminalele Blackberry si lansarea pare sa se apropie cu pasi repezi. Compania testeaza deja Blackberry Messenger pentru ambele platforme cu un grup select de beta testeri, urmand ca aplicatiile sa fie publicate in App Store si Google Play de indata ce sesiunea de beta testing se va termina cu succes.

With BBM, you can chat and share in real-time with your BBM contacts and groups. For example, you can share pictures, see when someone has read your message or is typing a reply, and update your BBM status or picture. Share your news with multiple people using multiperson chats and group chats.  With BBM Groups, you can plan events, track to-do lists, share pictures, and chat with up to 30 people at the same time without needing to add them all as BBM contacts.

  Ambele versiuni ale aplicatiilor vor avea o interfata asemanatoare pentru a oferi o experienta fluida indiferent unde este utilizata aplicatia, iar functionalitatea ar trebui sa fie indentica in aceleasi conditii. Blackberry Messenger va permite trimiterea de mesaje text, partajarea de fisiere, trimiterea de barcode-uri si invitatii, va avea posibilitatea de a seta profile, va permite efectuarea de multimedia chat, dar si de chat in grupuri, deci va fi un competitor bun pentru iMessage. Deocamdata se stie ca BlackBerry Messenger pentru iOS va fi lansat in App Store undeva in cursul acestei veri, deci probabil saptamana viitoare il vom avea.