Prima Pagina aplicatii Apple actualizeaza aplicatia Find My iPhone, modifica iconita

Apple actualizeaza aplicatia Find My iPhone, modifica iconita

  In cursul acestei seri compania Apple a actualizat aplicatia Find My iPhone disponibila in App Store, iar principala noutate implementata de catre compania este modificarea iconitei principale. Noua iconita a aplicatiei Find My iPhone este identica cu cea publicata de catre cei de la Apple in interiorul versiunii beta a website-ului iCloud, ea fiind conceputa avand la baza design-ul iOS 7. In afara acestei noi iconite, aplicatia Find My iPhone nu aduce alte modificari, interfata de utilizator ramane neschimbata, insa se pare ca unii nu se pot loga in aplicatie fara a avea un cont de dezvoltator activ, dar aceasta problema este probabil temporara.

Pretul initial:
Numele:
Find My iPhone

Gratuit

s

Developer: iTunes S.a.r.l.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: If you misplace your iPhone, iPad, iPod touch, or Mac, the Find My iPhone app will let you use another iOS device to find it and protect your data. Simply install this free app on another iOS device, open …


Dimensiunea aplicatiei este: 16.7 Mb


 • Rox

  Exista update si la find my friends. Din pacate desi apare ca update in App store, aplicatia nu poate fi folosita decat daca ai contul inregistrat de developer. Deci facand update, devine indisponibila.

 • Rox

  Find friends functioneaza corect

 • Liviu

  Au updatat si aplicația find my friends

 • 3M

  Nu mai gasesc aplicatia folositoare de niciun fel, hartile nu sunt detaliate …

 • Danny

  Acum functioneaza find my iphone fara cont de dezvoltator. 🙂

 • amfetamin

  mare branza,au schimbat iconita si atat,asta se numeste update??? tre sa ma uit in dex ce inseamna cuvantul update,dar sunt sigur ca nu e ceea ce au facut cei de la apple!