iPhone 5C si combinatiile de culori

  Am vazut vara aceasta o multitudine de carcase ale iPhone 5C si iPhone 5S, insa foarte putine dintre ele erau asamblate cu un panou frontal si eventual un ecran LCD. Ei bine astazi vedem intr-o imagine o versiune albastra cu alb a iPhone 5C si pot sa spun ca am fost sunt si raman un fan al acestei combinatii de culori. Practic in asta va consta totul de indata ce Apple va lansa dispozitivele, coombinatiile de culori de acest gen urmand a fi oferite de catre companie, utilizatorii avand posibilitatea de a alege exact ceea ce el place.

  Nu stiu cat de placute vor fi combinatiile intre negru si roz/galben, insa cu panoul frontal alb al iPhone 5C probabil se va potrivi aproape orice culoare si desigur ca vor exista versiuni care se vor vinde mai bine si altele care nu se vor vinde la fel de bine. Cred ca Apple are sansa de a isi spori substantial vanzarile oferind pe piata combinatii de culori de acest gen, cred ca ar fi mai bine sa ofere aceasta optiune in locul colorarii complete a carcaselor terminalelor, insa urmatoarele luni ne vor dovedi cat de buna va fi strategia aleasa de catre ei.

  Voi ce parere aveti despre utilizarea acestor combinatii de culori pentru carcasa/panou frontal?

6 COMENTARII

  1. Cred ca, in primul rand, s-au inspirat de la iPod, de la culorile acestuia.
    In al doile rand, vazand ce succes a avut ultima versiune de la iPod, au ales sa produca in acelasi fel (referitor diversitatea de culori) si iPhone 5C.
    P.S.: Mi-am cumparat iPod touch 4th generation cu maxim 2 luni inInte sa apara iPod-ul 5, si mi-a parut rau ca nu am mai asteptat (de fapt, nu ma asteptam sa-l lanseze pe 5…); cel pe albastru arata extraordinar de bine, cu panoul frontal alb! Arata foarte bine si pe net, dar in realitate arata mult mai bine!
    In concluzie, daca acestea vor fi culorile carcaselor noului iPhone 5C, va arata extraordinar, dar in combinatie cu panoul frontal alb!

  2. va exista si carcasa alba sau doar colorate? cred ca Apple va echipa iPhone 5C cu 8Gb memorie la 400$, iar variantele de >=16Gb vor costa mai mult

  3. mie mi se pare un simplu bumper aplicat pe in iphone 5…asa arata si al meu cu un bamper albastru care l-am cumparat….nu cred ca asa o sa arate…parerea mea…..este evident ca cel din poza are o husa tip scoica aplicata pe spate….