iPhone 5S – primele presupuse imagini ale cutiei confirma numele si lansarea versiunii cu 128 GB spatiu de stocare

  Acum cateva zeci de minute au aparut pe internet cateva imagini direct din China, ele prezentand ceea ce pare a fi viitoarea cutie de vanzare a terminalului iPhone 5S, ea confirmand denumirea sa si faptul ca dispozitivul urmeaza sa fie disponibil cu 128 GB spatiu de stocare. Daca va uitati la imaginea de mai jos, veti observa inclusiv faptul ca Apple utilizeaza o imagine a iOS 7 pentru a prezenta ecranul principal al terminalului sau, acest lucru adaugand o nota de de credibilitate imaginilor care au o calitate destul de slaba.

  Tot din imagini se poate observa ca iPhone 5S urmeaza sa suporte exact aceleasi retele GSM/CDMA/LTE precum iPhone 5, acest lucru indicand faptul ca Apple ar putea comercializa in continuare modele diferite ale terminalului sau. Practic ma asteptam sa vad imagini de acest gen mai devreme sau mai tarziu si ma bucur ca le vedem acum, deoarece avem o masura a ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple, desi la prima vedere imaginea cu partea frontala a cutiei pare a fi facuta in Photoshop.

Articolul precedentiPhone 5C si combinatiile de culori
Articolul următor30 de wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch, iPad si iPhone 5
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.