Prima Pagina Apple iPhone 5S – primele presupuse imagini ale cutiei confirma numele si lansarea...

iPhone 5S – primele presupuse imagini ale cutiei confirma numele si lansarea versiunii cu 128 GB spatiu de stocare

  Acum cateva zeci de minute au aparut pe internet cateva imagini direct din China, ele prezentand ceea ce pare a fi viitoarea cutie de vanzare a terminalului iPhone 5S, ea confirmand denumirea sa si faptul ca dispozitivul urmeaza sa fie disponibil cu 128 GB spatiu de stocare. Daca va uitati la imaginea de mai jos, veti observa inclusiv faptul ca Apple utilizeaza o imagine a iOS 7 pentru a prezenta ecranul principal al terminalului sau, acest lucru adaugand o nota de de credibilitate imaginilor care au o calitate destul de slaba.

  Tot din imagini se poate observa ca iPhone 5S urmeaza sa suporte exact aceleasi retele GSM/CDMA/LTE precum iPhone 5, acest lucru indicand faptul ca Apple ar putea comercializa in continuare modele diferite ale terminalului sau. Practic ma asteptam sa vad imagini de acest gen mai devreme sau mai tarziu si ma bucur ca le vedem acum, deoarece avem o masura a ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple, desi la prima vedere imaginea cu partea frontala a cutiei pare a fi facuta in Photoshop.

 • Matzero

  Eu n-am reusit sa umplu nici 64gb

 • Darius

  Eu am ip4 16 gb si imi este destul 🙂

 • RaduD

  Pe tableta ai ce face cu 128GB, dar pe telefon 16-32 e destul.

 • Adrian

  Zaone, am scris un comentariu si cand am apasat pe “Trimite comentariul”, s-a incarcat o pagina noua in care am fost anuntat ca mesajul meu contine un cuvant interzis pe site (sau ceva de genul asta) si ca trebuie sa reformulez comentariul. Dar nu imi aparea niciun buton cu “Reformulare” sau “Editare”, asa ca am dat “Back” in browser si am fost adus pe pagina articolului, unde nu mai aveam textul introdus de mine.
  Pe langa faptul ca nu folosisem niciun cuvant indecent si ca nu am fost anuntat care este cuvantul interzis din cele folosite (pt a avea grija sa nu-l mai folosesc), este complet aberant sa fiu obligat sa scriu comentariul de la inceput si sa nu am posibilitatea de a edita ceea ce am scris deja.
  De aceea, nici nu voi mai rescrie comentariul initial.

 • Valeriu

  Corect!

 • @Adrian: Da, wordpress-ul nu are sistem care sa-ti permita sa editezi comentariile in timp real. Cat despre filtrul de cuvinte, imi pare rau, dar poti sa te plangi la labarii care spameaza in mod constant cu boti pe tot felul de cuvinte cheie care trebuie filtrate, altfel ar trebui sa stau toata ziua sa ma uit prin cele cateva mii de comentarii publicate de boti ca sa le gasesc pe ale voastre. This is the internet.

 • Valeriu

  Corect și de data asta…!

 • CrIsti

  Ca o completare, puteți folosi “la.bar” la liber, ca nu se supara nimeni.
  Mult noroc, dragi la.bari :))

 • CrIsti

  Pt D-mn Profesor nu se aplica filtrul de cuvinte 😉

 • Pingback: Apple Ungaria confirma denumirea iPhone 5S pentru viitorul iPhone | iDevice.ro()