Prima Pagina Apple Noi modele ale MacBook Pro ar putea fi sa fie lansate luna...

Noi modele ale MacBook Pro ar putea fi sa fie lansate luna viitoare

  WWDC 2013 ne-a lasat fara modele noi ale MacBook Pro-urilor, Apple alegand sa implementeze platforma Haswell in aceste produse ceva mai tarziu, probabil in cursul lunii viitoare. Conform unei publicatii japoneze, partenerii companiei Apple ar fi primit ordine de a livra noi modele ale MacBook Pro la sfarsitul acestei luni, ele avand platforma Intel Haswell implementata. Problema este ca deocamdata nu se stie daca vorbim atat despre MacBook Pro-urile normale si despre MacBook Pro Retina Display, sau doar despre cel din urma model, lansat de catre compania Apple in cursul verii trecute si neactualizat pana in prezent.

  Se speculeaza de cateva luni de zile ca Apple ar intentiona sa scoata din vanzare modelele clasice ale MacBook Pro, preferand sa comercializeze doar versiunea cu Retina Display, insa deocamdata nu avem vreo dovada clara in acest sens. Ar fi logic ca Apple sa pastreze doar MacBook-urile cu Retina Display pe piata, usurand posibilitatea consumatorilor de a alege un Mac, insa pretul mare al acestora ar putea reduce si mai mult vanzarile de Mac-uri aflate oricum in scadere.

  • Pingback: Apple ar pregati lansarea unor noi modele ale iMac | iDevice.ro()

  • Iulian

    Salut. De la inceputul lui august m-am hotarat sa imi schimb Macbook-ul pro i5 2.4 late ’11 cu retina display 2.8GHz Quad-core Intel Core i7. Am realizat destul de rapid ca este posibil ca dupa ce dau 16.000 lei pe el sa apara un nou model care sa ma lase cu buza umflata de ciuda. Asa ca am mai asteptat. Problema este ca trebuie sa il schimb neaparat (chiar daca am 2.4, i5, 8gb ram, programele ca Premiere CS6 Photoshop CS6, Final Cut pro nu functioneaza cum am nevoie). Caaaaaaannnnddddd apare nou macbook??? :)) Ai vreo veste? Vreo sursa? Sa o sun pe carmen hara ?

    Please advise