Noi modele ale MacBook Pro ar putea fi sa fie lansate luna viitoare

  WWDC 2013 ne-a lasat fara modele noi ale MacBook Pro-urilor, Apple alegand sa implementeze platforma Haswell in aceste produse ceva mai tarziu, probabil in cursul lunii viitoare. Conform unei publicatii japoneze, partenerii companiei Apple ar fi primit ordine de a livra noi modele ale MacBook Pro la sfarsitul acestei luni, ele avand platforma Intel Haswell implementata. Problema este ca deocamdata nu se stie daca vorbim atat despre MacBook Pro-urile normale si despre MacBook Pro Retina Display, sau doar despre cel din urma model, lansat de catre compania Apple in cursul verii trecute si neactualizat pana in prezent.

  Se speculeaza de cateva luni de zile ca Apple ar intentiona sa scoata din vanzare modelele clasice ale MacBook Pro, preferand sa comercializeze doar versiunea cu Retina Display, insa deocamdata nu avem vreo dovada clara in acest sens. Ar fi logic ca Apple sa pastreze doar MacBook-urile cu Retina Display pe piata, usurand posibilitatea consumatorilor de a alege un Mac, insa pretul mare al acestora ar putea reduce si mai mult vanzarile de Mac-uri aflate oricum in scadere.

Articolul precedentApple dezvolta un televizor, intentioneaza sa devina un operator de cablu
Articolul următorSaptamanile acestea testez…
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.