Paragon – una dintre cele mai bune teme Windows Phone 8 pentru iOS

  Daca ati avut vreodata dorinta de a testa Windows Phone 8, dar nu ati gasit un terminal, atunci poate veti fi interesati sa implementati macar o tema a sistemului de operare pentru iDevice-urile voastre. Paragon este denumirea unei teme foarte interesante care imita Windows Phone 8-ul celor de la Microsoft si modifica in totalitate interfata iOS-ului conceput de catre compania Apple. Daca va uitati la imaginile din acest articol, veti observa ca tema este foarte bine realizata, live tile-urile fiind gandite exact precum in WP 8, ele inlocuind Springboard-ul si preluand informatii din aplicatiile native ale iOS.

Paragon is the most realistic Windows Phone 8 theme for your iPhone! Paragon features drag & drop tile arrangement for easy customization, as well as the ability to resize any live tile with the press of a button. Live tiles range from a calendar tile that shows your latest appointment to a messaging tile that shows you your latest text message. You can easily pin the apps you want on your start screen, and unpin the ones you don’t.</p>

Other features include:

  • Built-in search
  • Themed notification banners
  • Custom volume HUD
  • WP8-style lockscreen with simple passcode support
  • Downloading, updating and uninstalling apps within DreamBoard

  Toate live tile-urile pot fi rearanjate dupa bunul plac, bannerele de notificari pot fi personalizate, tema are inclus un sistem de search si LockScreen-ul este facut avand in gand exact acelasi sistem de operare. Tema este conceputa avand la baza Dreamboard-ul, asa ca veti avea parte de o functionalitate extinsa. Paragon este compatibila cu iPhone/iPod Touch-urile care ruleaza iOS 6, iar in Cydia o gasiti in repo-ul ModMyi.

5 COMENTARII

  1. Cea mai tare tema din dreamboard!!! De cand o am nici nu am mai fost curios cum arata tema IOS, care e lame si pe care ios7 a facut-o mai lame! Te tine informat intr-un mod foarte frumos, exact windows 8 de pe orice tel WP! Felicitari pt tema si multumesc zaoane pt ca ai promovat-o!!!