Prima Pagina Noutati Daxian N100i este primul smartphone care se poate conecta direct la priza...

Daxian N100i este primul smartphone care se poate conecta direct la priza pentru incarcare (Video)

[youtube]http://youtu.be/EvVllsMsxEg[/youtube]

  De ce sa vorbim despre cabluri contrafacute si incarcatoare care va pot ucide, cand in China exista un smartphone numit Daxian N100i si el se poate incarca direct de la priza. Dupa cum puteti observa si in clipul video de mai sus, dispozitivul are sub carcasa conectorii care ii permit conectarea la priza, insa carcasa trebuie desfacuta pentru a permite deschiderea lor. Desi procesul de transformare nu este chiar atat de simplu, ideea de a avea un asemenea conector pentru incarcarea directa de la priza nu este chiar atat de rea.

  In acest mod utilizatorii pot renunta la cabluri si incarcatoare si isi pot incarca terminalele rapid de la orice priza, chiar daca intre timp nu le vor mai putea utiliza. Smartphone-ul in sine nu are alte lucruri impresionante, se poate incarca si folosind un conector micro USB, asa ca exista compatibilitate pentru orice.

 • Titelus

  Excelent concept!!! De ce nu vi- l cumparati? Ar fi si mai misto sa aiba priza trifazata. Astept cu nerabdare varianta care sa alimenteaza la 110 kv si de ce nu la reteaua de 27 kv de la cfr special pt cheferisti

 • rundown

  nu-i chiar asa rea ideea?? e de-a dreptul penibil

 • delirium

  daca la 12v se curenteazaq unii si crapa, ma gindesc ca se poate si la 220v, chiar daca telefonul este stins totusi trebuie sa il atingi ca sa il bagi in priza.

 • Eur

  Delirum tu nu ai voie la priza ca te curentezi? Nici la bricheta de la masina nu ai voie , sunt sigur , pt ca acolo sunt 12-13v . De unde va vin fratilor astfel de idei? Traiti in cort? Sau in rulota? Si aveti grija ca, curentul poate sa va si traga si dupa aia raciti. Nu stiu cati volti are curentul responsabil de ,, tras”. Referitor la subiect nu stiu cat de practic este dar eu raman la incarcarea prin inductie. E usor de realizat dar la astia e vorba de birocratie. Am cumparat din GB acum vreo 8 ani o periuta de dinti cu incarcare prin inductie. Incarcatorul era chiar suportul ei. A costat vreo 10 lire. De aici deduc ca pretul de fabricatie nu ar fi atat de mare tinand cont ca era si o marca cu pretentii.

 • Alin Cristian

  Noi ne chinuim sa folosim principiul Tesla pentru incarcare si ei vin cu incarcare directa la priza :)))