Prima Pagina iOS 7 iPhone, jailbreak, iPad, decodare, aplicatii TweakWeek 2 ne va aduce zeci de tweak-uri noi

TweakWeek 2 ne va aduce zeci de tweak-uri noi

  TweakWeek este un proiect initiat anul trecut de catre celebrul dezvoltator Ryan Petrich, atunci 65 de tweak-uri fiind dezvoltate si oferite gratuit utilizatorilor. Ideea din spatele proiectului este de a provoca dezvoltatorii priceputi sa dezvolte tweak-uri open source pentru noi. Tot procesul de dezvoltare al unui tweak trebuie sa aiba loc in ziua lansarii, tweak-ul putand fi descarcat si utilizat gratuit de catre utilizatori dupa publicarea sa intr-un repo al Cydia.

  Pentru ca proiectul a avut atat de mult succes, Petrich provoaca dezvoltatorii sa participe la TweakWeek 2 anul acesta, peste 20 de dezvoltatori fiind deja inscrisi. Avand in vedere numarul mare de participanti, Petrich estimeaza ca in final ar putea fi dezvoltate tweak-uri noi timp de 5 luni de zile, insa ramane de vazut daca dezvoltatorul va avea dreptate sau nu. TweakWeek 2 va incepe dupa publicarea unei solutii  de jailbreak pentru iOS 7, deci vom avea ceva de asteptat.

  • AlexC

    Si cum jailbreaku va veni in ianuarie…este ceva timp de asteptat.

  • zatt

    de unde stii ca nu va fi jailbreak la 2 saptamani dupa lansarea ios 7?

  • @zatt: Cam atat dureaza doar testarea pentru a vedea daca functioneaza corect pe toate iDevice-urile compatibile. Unde mai pui faptul ca se lanseaza nu unul, ci doua iPhone-uri noi cu hardware diferit?