Prima Pagina Apple iOS 7 ar urma sa fie lansat public pe 10 septembrie conform...

iOS 7 ar urma sa fie lansat public pe 10 septembrie conform Nuance

  Zvonurile aparute pana in prezent indicau faptul ca Apple urmeaza sa ofere partenerilor sai o versiune GM a iOS 7 incepand cu 5 septembrie, iar pe 10 septembrie versiunea pentru dezvoltatori urma a fi lansata oficial. Ei bine, aceste planuri ar putea fi gresite, deoarece Nuance sustine ca pe data de 10 septembrie cei de la Apple ar urma sa ofere publicului larg iOS 7. Nu se stie deocamdata cum au aflat cei de la Nuance informatia aceasta, insa vorbim despre compania care ofera software-ul ce sta la baza Siri, deci informatia poate fi valida.

  Pana acum cei de la Apple lansau versiuni GM a unei versiuni importante a iOS chiar in ziua prezentarii unui iDevice, asa ca tot ceea ce ne propune Nuance pare putin deplasat. Daca o versiune GM pentru dezvoltatori nu va fi lansata saptamana aceasta, atunci sunt sanse minime ca iOS 7 sa fie lansat public pe 10 septembrie, Apple dorind sa le ofere dezvoltatorilor sai cei putin 10 zile pentru a testa versiunea GM si a incepe sa isi pregateasca aplicatiile.

 • Daniel

  Ce-o fi o fi , macar de l-ar optimiza si ei super bine sa nu mai agate imaginea cand suni , cand iesi din multitasking , sa il optimizeze ca imi consuma rami aiurea ( decat cateva aplicatii native raman in mt pe 4s ) , ps sa fie mai fluent macar cum e ios 6 🙂

 • Marcu

  Am testat Beta 3 pe iPhone 4 si dupa cateva minute imi venea sa tapetez peretele camerei cu telefonul. Curios este cum interfata este mult mai “usoara” dar os-ul nu reuseste sa ruleze nici macar decent pentru ca de fluent nu mai poate fi vorba. Cine stie, poate versiunea finala e mai rasarita.

 • Marcu

  Am testat Beta 3 pe iPhone 4 si dupa cateva minute imi venea sa tapetez peretele camerei cu telefonul. Mare pacat 🙁

 • Sorin

  @Marcu …incearca beta 6-7 sa vezi ca nu mai pui tapet 😉 e chiar ok,eu am un i5 de 16gb !

 • Marsell

  Eu am beta 5 si merge perfect fara probleme bateria tine mai bn decat la celelalte beta

 • Pingback: iOS 7 si lansarea din 10 septembrie | iDevice.ro()