Scouter aduce un mod complet nou de utilizare a aplicatiilor pentru iDevice-uri (Video)

[youtube]http://youtu.be/W8ilAUz6Gek[/youtube]

  Saptamana trecuta cei de la Google au lansat o noua aplicatie YouTube care ne permite sa impartim ecranele aplicatiile in doua pentru a vizualiza clipuri video in timp ce efectuam cautari pentru altele. Ei bine, ideea impartirii ecranului iDevice-urilor in doua pare sa fie din ce in ce mai interesanta pentru dezvoltatorii de aplicatii, o noua aplicatie numita Scouter propunandu-ne acelasi lucru. Aplicatia ne permite sa scriem email-uri in timp ce citim altele sau vizionam o harta, ne permite sa navigam pe web in timp ce scriem un mesaj si asta nu este tot.

Work or play, Scouter gives you the flexibility to do two things at once. Look at one email while composing another, or watch videos while surfing the web. It’s up to you. Scouter’s different modules are flexible, and they can be switched out whenever you like. Kodak moment? Swap out the browser for the camera with just two taps. We’re currently working on the Scouter iPhone app. If we see enough interest through signups, we’d love to expand our efforts to other devices.

  Practic Scouter isi propune sa creasca productivitatea utilizatorilor si sa ne ofere o metoda mult mai utila de a face multitasking pe iDevice-urile noastre fara a fi nevoiti sa accesam mai multe aplicatii in aproape acelasi timp. Practic aplicatia reprezinta viitorul aplicatiilor pentru terminale mobile si desi ea se afla deocamdata in stadiul de proiect, exista destul interes pentru lansarea sa, asa ca dezvoltatorii ar putea sa o aduca pe piata in viitorul nu foarte indepartat.