Prima Pagina Apple Apple ar putea lansa AppleCare+ in Europa in viitorul apropiat

Apple ar putea lansa AppleCare+ in Europa in viitorul apropiat

  La doi ani distanta de lansarea serviciului AppleCare+ in SUA, compania Apple ia in calcul posibila lansare a sa si in Europa. In Europa Apple Store-urile vand doar AppleCare-ul standard care extinde garantia standard cu inca un an de zile si acopera un incident din vina utilizatorului, totul la pretul de doar 99€ anual. AppleCare+ ofera o perioada dubla de garantie si acopera maxim 2 incidente, deci in Europa utilizatorii ar beneficia, prin acest sistem, de 4 ani de garantie, doi dintre ei incluzand si protectie pentru un incident anual.

  Deocamdata totul se limiteaza la un simplu zvon, insa nu ar fi greu de crezut ca Apple ar putea oferi AppleCare+ in Europa, mai ales ca serviciul a avut succes in SUA. Apple a fost criticata, investigata si amendata de catre unele autoritati europene deoarece nu-si informeaza in mod corect clientii cu privire la termenul standard de garantie pentru produsele sale, acesta fiind de 2 ani de zile. Apple nu mentiona acest lucru pe website-ul sau, indicand clientilor ca beneficiaza de doar un an de garantie si vanzand AppleCare pentru extindearea garantiei cu inca un an.

  In Romania service-urile autorizate Apple nu comercializeaza AppleCare, deci nu vom vedea acest serviciu aici.

 • zanfii

  Emag mi-a propus o chestie din asta. Sa fi fost teapa?
  Ziceau tot de un an garantie, nu 2

 • Da, dar la ei are alt nume, nu e AppleCare.

 • heroes

  era “normal” ca-n tara asta de lumea a 4 a sa nu se aplice si aici ce se face in alte tari apple care plus.rromania nici nu exista pentru firma asta.suntem de tot kktul turcesc.

 • Andrei

  Zaone, garantia este de 2ani la un produs apple? In ce tari se aplica aceasta garantie de 2 ani by default?

 • KlaudiNhO

  Si pana la urma la noicat este garantia ???

 • @Andrei: In UE.

 • Adrian

  In Romania, tara care este membru UE, se aplica aceleasi reguli valabile in toata Uniunea Europeana. Prin urmare, si la noi garantia standard (adica minima) pt produsele electronice (indiferent de producator, deci inclusiv pt produsele Apple) este de 2 ani.