Prima Pagina Angry Birds Rovio prezinta caractere noi pentru jocul Angry Birds Star Wars 2 (Video)

Rovio prezinta caractere noi pentru jocul Angry Birds Star Wars 2 (Video)

[youtube]http://youtu.be/5TFIvuUWU0k[/youtube]

  Saptamana trecuta compania Rovio a anuntat oficial lansarea jocului Angry Birds Star Wars 2, dar si faptul ca pana in ziua lansarii ne va prezenta toate caracterele noi concepute pentru titlu. In acest articol aveti prezentate cateva dintre personajele iportante care urmeaza sa fie implementate in cadrul acestui joc, ele fiind inspirate din seria Star Wars lansata cu multi ani in urma. Angry Birds Star Wars 2 urmeaza sa fie lansat pe data de 19 septembrie sub forma unei aplicatii universale care va costa doar 0.99€.

Angry Birds Star Wars 2 is out on September 19. Price will be $0.99 (or local equivalent), and the game will be available on iOS, Android and Windows Phone devices. It will also be a universal app, so will work across iPhone & iPad!

  In afara caracterelor prezentate in acest articol, in aceasta pagina aveti ocazia de a descoperi restul celor gandite de catre Rovio.

[youtube]http://youtu.be/HaACBssYxfo[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/8QWfsnEiwAI[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/WmM4f7XWV0E[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/7G8ISu8p1gE[/youtube]

 • Dragos

  Caractere?! In romana inseamna altceva. Poate personaje…

  Character = personaj (in cazul de fata)…

 • Oh come on, avand in vedere modul in care evolueaza limbile, un dictionar vechi de 1/2/3 ani nu tine pasul cu interpretarile care pot fi date acum cuvintelor. Toata lumea a inteles despre ce e vorba, mergem inainte si ne modernizam, nu tinem cu dintii de limba materna doar pentru ca asa a fost mai bine acum 20 de ani. In curand o sa spuna unii ca e mai bune sa renunte la subtitrari si sa dubleze vocile actorilor cu altele in romana, ceea ce mi se pare o cretinitate fara margini.

 • Dragos

  Oh, come on, hai sa ne limitam limba ca altii… Daca englezii au 1 cuvant pentru 10 chestii diferite, noi avem si putem mai mult. Dar nu, hai sa degradam limba in spiritul modernismului… Trist… Ce spui tu e involutie, nu evolutie. In fine, site-ul tau, regulile tale. Telecomanda e la mine insa.

 • Pai cum e limitare daca dam unui cuvant un sens nou? Ceea ce spui tu e limitare.

 • asucme

  Bravo Dragos!!! +1
  Big NO NO pentru zaone. -1