Apple blocheaza functionalitatea PlexConnect in cel mai recent update al Apple TV

  In cursul zilei de ieri Apple a lansat un update neoficial pentru Apple TV-uri, incluzand cateva aplicatii noi in interfata dedicata utilizatorilor. Din pacate, ceea ce multi nu stiau este faptul ca Apple a blocat functionalitatea PlexConnect pentru toata lumea si deocamdata nu exista o rezolvare pentru aceasta problema. PlexConnect facea legatura dintre Apple TV-uri si un Plex Server, permitand utilizatorilor sa faca streaming multimedia prin Apple TV catre TV-uri, calculatoare si orice altceva isi doresc.

  Intregul program functiona prin interceptarea traficului HTTP facut de catre aplicatia Trailers, el fiind redirectionat catre Plex Server cu ajutorul unui script Python. Din pacate update-ul de ieri modifica functionalitatea aplicatiei Trailers, ea utilizand acum protocolul HTTPS pentru transferul de date, acesta fiind imposibil de interceptat. Deocamdata cei de la Plex nu au vreo rezolvare pentru aceasta problema si e posibil ca vreuna sa nu existe prea curand, asa ca daca ati utilizat Plex fara jailbreak, ar fi bine sa va ganditi la o alternativa.

4 COMENTARII

  1. pacat, plex pt apple tv era cea mai ieftina solutie de plex client. alternativele de gen roku sunt mai scumpensi nu ofera aceeasi experienta.