Prima Pagina aplicatii Functia Near Me a App Store pentru iOS 7 incepe sa functioneze...

Functia Near Me a App Store pentru iOS 7 incepe sa functioneze pentru anumiti utilizatori

  In cadrul WWDC 2013 Apple a prezentat o parte dintre noile functii ale iOS 7, mentionand in trece un sistem care va permite utilizatorilor sa descopere aplicatii noi in baza locatiei in care se afla. Sistemul utilizeaza GPS-ul si un algoritm complex pentru a afisa aplicatii relevante pentru locatia in care ne aflam, insa pana recent el a fost inactiv pentru multi utilizatori. Ei bine, de nu foarte multa vreme compania Apple a inceput sa afiseze rezultate pentru sectiunea Near Me a aplicatiei App Store, insa numai pentru cei care testeaza iOS 7.

  Desi in anumite parti ale SUA sistemul era activ, acum el a inceput sa afiseze rezultate si in afara tarii, unii europeni avand ocazia de a beneficia de acest lucru. Nimeni nu stie cum alege Apple sa afiseze aplicatiile populare prin acest sistem, insa teoretic el ar trebui sa ne ajute sa descoperim titluri grozave ale App Store-ului fara prea multa bataie de cap. Testand functia, am realizat rapid ca la mine este inactiva, asa ca sunt curios daca la voi sunt afisate rezultate.

 • KlaudiNhO

  Nici ….

 • Andrei

  Mie imi functioneaza de cand am instalat ios 7 (de la beta 3)

 • TAzZ

  si la mine a mers cand am fost in mamaia.

 • bobby67

  Nu merge!

 • ionica

  La mine functioneaza de cand am beta4. Langa mine acu gaseste google maps, gmail, shazam si wall street.

 • Bogdan c

  Subscriu…nu stiu daca imi merge inca de la beta2, dar de la beta 3 sigur e functional (4s)

 • vad

  si la mine functioneaza, insa numai in zonele centrale ale orasului … spre exemplu pe calea victoriei de la piata victoriei si pana in piata revolutiei a tot afisat aplicatiia caror ordibe se schimba in timp ce mergeam .

 • Marvel

  Functioneaza si la mine inca de la beta 2 (in bete 1, nu cred ca am verificat)

 • Ionel

  Buna ziua,
  Detin un iphone 5, abonament la reteaua de telefonie mobila din Danemarca, si as dori sa descarc un program GPS pentru auto chiar cu bani, dar care sa nu utilizeze internetul, deoarece atunci cand sunt in Europa si chiar in Romania reteaua de internet cade sau platesc prea mult.
  Va multumesc anticipat.