Prima Pagina Apple Apple a ramas agila si inovativa conform lui Steve Wozniak

Apple a ramas agila si inovativa conform lui Steve Wozniak

  Steve Wozniak, co-fondatorul companiei Apple si unul dintre cei mai duri critici ai sai, a afirmat intr-un interviu dat celor de la BBC ca Apple a gasit formula perfecta pentru a ramane agila si inovativa. Wozniak il crediteaza inclusiv pe Tim Cook pentru modul in care actualul CEO conduce compania Apple, afirmand ca acesta impartaseste o parte din viziunea lui Steve Jobs in ceea ce priveste modul in care trebuie dezvoltate produsele pentru consumatorii de rand, acest lucru ajutand Apple sa se pozitioneze in top.

Steve Jobs had very strong feelings about what makes a company great, what makes products great. He more-or-less chose Tim Cook to be in that role, in that position. Samsung had great marketing prowess. They also had distribution channels in so many markets of the world that Apple was not in, because Apple more-or-less grew up under the Macintosh, which had a low world market share.

  Vorbind despre inovare, Wozniak a afirmat ca persoanele care critica Apple pentru lipsa inovatiei ar trebui sa aiba in vedere faptul ca produsele extraordinare nu se lanseaza in fiecare an. Desigur ca Wozniak are dreptate, deoarece nicio companie de pe glob nu va lansa an de an produse care schimba industria, acest lucru neavand logica din punctul de vedere al unui comerciant. Apple stie acest lucru si desigur ca pregateste urmatorul produs care va schimba omenirea, iar anul viitor ar trebui sa il vedem pe piata, indiferent care va fi el.

 • M1ky007

  Si anul asta ce are? Cititorul de amprente nu e suficient pentru voi?

 • Adi

  Ba da, insa un cititor de amprente, cpu cu 10% mai rapid …nu justifica pretul pe care si-l pastreaza la comercianti. Deja nu mai este vorba de “produs premium” bla bla. Este nevoie de o schimbare.

 • radu

  Eu retin pe anul acesta pana acum ca si elemente notabile:

  – un laptop ‘portabil’ cu baterie 12+ h
  – un iOS nou cu schiumbari majore
  – nu power computer deosebit

  In afara de Google Glass, nu-mi aduc aminte anul acesta. Nu ma intereseaza iteratiile gen Iphone 5S/C, Nexus X…etc.

 • DonCalin

  Hehe… Iar s-a trezit mos Steve… Chiar ma intrebam cand mai ciripeste si el…

 • Pingback: Steve Wozniak isi doreste iPhone-uri cu ecrane mai mari si un iWatch (Video) | iDevice.ro()