iOS 6 si OS X 10.8 contin un bug care capabil sa genereze inchideri subiteale oricaror aplicatii

  Un bug al iOS 6 si OS X 10.8.x este capabil sa genereze crash-uri, inchideri subite, ale oricaror aplicatii, iar Apple stie de existenta sa de mai bine de sase luni de zile. Desi compania a reparat problema in iOS 7 si OS X 10.9, din pacate versiunile publice actuale ale iOS si OS X raman vulnerabile in fata acestui bug. Practic un set de caractere arabe pot genera crash-uri imediate ale oricaror aplicatii disponibile pentru iDevice-uri, iar orice hacker rau intentionat poate ataca iDevice-uri la nesfarsit.

  Desi un tweak va fi lansat in Cydia pentru a proteja utilizatorii care au jailbreak facut iDevice-urilor proprii, restul utilizatorilor vor trebui sa astepte lansarea iOS 7 pentru a fi in siguranta. Din pacate nimeni nu stie de ce a ales Apple sa lase o problema atat de mare nerezolvata, insa important este sa aveti grija si sa nu accesati orice fel de email-uri sau mesaje primite pe terminale.

Articolul precedentApple ofera sase melodii gratuite prin intermediul aplicatiei Apple Store
Articolul următorCeleste 2 a fost lansata in Cydia!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.