iOS 6 si OS X 10.8 contin un bug care capabil sa genereze inchideri subiteale oricaror aplicatii

  Un bug al iOS 6 si OS X 10.8.x este capabil sa genereze crash-uri, inchideri subite, ale oricaror aplicatii, iar Apple stie de existenta sa de mai bine de sase luni de zile. Desi compania a reparat problema in iOS 7 si OS X 10.9, din pacate versiunile publice actuale ale iOS si OS X raman vulnerabile in fata acestui bug. Practic un set de caractere arabe pot genera crash-uri imediate ale oricaror aplicatii disponibile pentru iDevice-uri, iar orice hacker rau intentionat poate ataca iDevice-uri la nesfarsit.

  Desi un tweak va fi lansat in Cydia pentru a proteja utilizatorii care au jailbreak facut iDevice-urilor proprii, restul utilizatorilor vor trebui sa astepte lansarea iOS 7 pentru a fi in siguranta. Din pacate nimeni nu stie de ce a ales Apple sa lase o problema atat de mare nerezolvata, insa important este sa aveti grija si sa nu accesati orice fel de email-uri sau mesaje primite pe terminale.

7 COMENTARII

  1. Oare din cauza asta i-mi merge sacadat??? iPhone 5 ios 6.1.4. Mai are cineva problema asta: in timp ce rulezi o pagina, ca exemplu Facebook, merge intrerupt pagina???

  2. Eu pe un iPhone 4 IOS 6.1.2 are momente cand se inchid aplicatie, pentru a putea sa intru in aplicatie trebuie sa ii dau respring