Prima Pagina Apple Steve Wozniak isi doreste iPhone-uri cu ecrane mai mari si un iWatch...

Steve Wozniak isi doreste iPhone-uri cu ecrane mai mari si un iWatch (Video)

[youtube]http://youtu.be/hGIlCgoFuE0[/youtube]

  Steve Wozniak a acordat zilele trecute un interviu celor de la Reuters, vorbind despre ceea ce isi doreste el de la compania Apple pentru viitor. Avand in vedere ca este un fan al smartphone-urilor cu ecrane mari, Wozniak isi doreste ca Apple sa produca un iPhone cu ecra mai mare, insa multa lume isi doresc acelasi lucru. Separat de un iPhone cu ecran mai mare de 4 inch, Wozniak isi doreste ca Apple sa produca un iWatch ce are exact aceeasi functionalitate precum un iPhone, insa acest lucru este improbabil.

I wouldn’t dare because I have a feeling the comeback would be more like a fight. And I’m really a non-conflict type of person. I can talk about what I want. I want my wearable devices that are basically as complete as my iPhone in their functionality.

  Completand cele spuse de Wozniak cu interviul dat catre BBC, am putea trage concluzia ca in opinia sa un iWatch si un iPhone cu ecran mai mare ar reprezenta adevarata inovatie pentru compania din Cupertino.

 • Amza Bogdan

  Eu cred că iWatch este o idee foarte bună și,ar fi ceva nou pe piața mondială

 • anonimm

  Sa faci un iphone cu ecran mai mare de 4” ar reprezenta O ADEVARATA INOVATIE?? Eu cred ca acesti domni nu cunosc sensul cuvantului ,,inovatie” . Ce oameni..

 • razvan

  Ar fi super un iphone cu ecran mai mare …mai lat un pic de 4,7 gen Htc One ar fi super . Sper sa faca la 6 ca la 5s am inteles ca va ramane la fel . Oricum in ceea ce priveste ecranele Htc One mi se pare lider mondial .

 • Grim

  Cine nu isi doreste un iphone cu ecran mai mare de 4 inchi 🙁

 • Lucian D.

  Interesant ar fi un iPhone cu un display mai mare, borderless, intr-o carcasa de dimensiunile iPhone 5… ar fi o adevarata inovatie! 🙂 iWatch nu cred ca va fi atat de performant precum un iphone, dar in urmatorii anii e posibil… 😀

 • CrIsti

  Eu totuși țin sa va reamintesc dezaprobarea generală, de acum câteva luni, in legătura cu ecranele mai mari de 4 inch. Vad ca nu sunteți constanti in afirmatii, ceea ce denota neseriozitate si amatorism.

  Cu stima, stimabililor!

 • @CrIsti: Pai si ce treaba are opinia generala cu ce-a spus Wozniak? OMul are parerea lui si despre ea se vorbeste in articol, sau faci cumva confuzie din neseriozitate si amatorism?

 • Gianidiamond

  Un 4,3″ ar fi super:)

 • havi

  Sa fii fan apple inseamna sa ai telefon ,nu sa ai paleta de pin-pong !!!

 • razvan

  Havi iti garantez ca apple va scoate un telefon de 4.5 sau 4.7 atunci as dorii sa iti vad parerea , nu o sa mai fii fanboy? :). Sa fim seriosi…….

 • havi

  Razvan : o sa mi placa in continuare sistemul de operare insa nu si aparatul !!! telefonu trebe sa stea in buzunar discret ,sau nu ! ma rog …….. asta era si ideea cu iphonul ca isi pastreaza o marime decenta .