Prima Pagina Apple Apple porneste un program de trade-in pentru iPhone-uri, este dispusa sa plateasca...

Apple porneste un program de trade-in pentru iPhone-uri, este dispusa sa plateasca pana la 280$ pe un terminal

  Va spuneam zilele trecute ca Apple urmeaza sa initieze un program de trade-in prin care le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a isi schimba iPhone-urile vechi cu unele noi, beneficiind de o reducere la achizitie in momentul in care isi duc terminalul la un Apple Store. iPhone-urile pot fi oferite la schimb doar in cazul in care clientii incheie si un contract nou de telefonie mobila, iar Apple nu intentioneaza sa promoveze chiar atat de puternic noul program, desi angajatii urmeaza sa instiinteze clientii care pot beneficia de el.

  Se pare ca un pret maxim oferit de catre Apple pentru terminale iPhone 5 ar fi de 280$, insa in medie compania va oferi aproximativ 250$ pentru un iPhone 5 de 16 GB. Terminalele vechi, precum iPhone 4, vor aduce utilizatorilor intre 120$ si 140$, un pret mult mai mic decat cel obtinut la o vanzare pe un website de licitatii. Chiar si asa, cei de la Apple vor avea destule persoane interesate de acest program si probabil vanzarile vor creste in consecinta.

  Deocamdata programul este gandit pentru a fi disponibil numai in SUA, asa ca sansele ca el sa fie implementat in alte tari sunt destul de mici deocamdata.

 • Visu

  Apple va lua un iphone 5 pt aprox $250 care, chiar daca e umpic uzat si zgariat, ii se va putea schimba carcasa si va fi scos la vanzare la pretul pietei… Asta e un plus de profit pentru Apple.

 • El Toro

  Evident, doar in SUA. Aici la noi in Africa nu se pune problema de asceva…

 • Vlad

  Prima oara sa asteptam un Apple Store.. desi e mai greu cu curentul in pestera 🙁

 • Costel

  Salut…eu sunt in spania madrid …si nu de mult timp eu am facut acest lucru la un apple store de aicea …pe un iphone 4 de 16 gb funcionabil mi-au dat 156 de euro..si cred ca este un pret rezonabil…pt un telefon de 3 ani de zile. Salutari si bravo pentru site-ul asta.

 • LucianS

  Chiar un Apple Store in Romania nu se poate?Nu cred ca nu ar avea vanzari .

 • Rumburak

  Un Apple Store vinde de circa 13 milioane de dolari pe trimestru . Vedeti asta realizabil in Romania , ca eu nu prea….

  http://www.macrumors.com/2013/05/20/apples-revenue-per-store-visitor-hits-record-high/

 • Serban

  La noi Vodafone ofera pt un iPhone 5 15 mil iar pt un 4s 11 milioane prin oferta buyback

 • Pingback: Apple pregateste extinderea programului de trade-ins pentru iPhone-uri | iDevice.ro()