LG G2 vs iPhone 5 vs Samsung Galaxy S4 – comparatia camerelor

  LG G2 este cel mai recent smartphone lansat pe piata de catre compania LG si desigur ca o comparatie trebuia facuta cu iPhone 5 si Samsung Galaxy S4, insa deocamdata doar in ceea ce priveste calitatea camerelor. LG G2 este echipat cu o camera de 13 megapixeli si desi nu este la fel bun precum terminalele Nokia Lumia in ceea ce priveste inregistrarea pozelor, fata de iPhone 5 sau Samsung Galaxy S4 se descurca mai bine, insa in cazul Apple vorbim despre un dispozitiv vechi de un an de zile.

  Voi ce parere aveti?

7 COMENTARII

  1. Este primul Smartphone daca nu ma insel care filmeaza 1080p cu 60fps. Insa parca totusi nu impresioneaza. Oare iphone 5S tot camera de 8 MP va avea?

  2. Cred ca inainte de toate cititorii acestui blog trebuie informati corect. Toate pozele de la toate telefoanele sunt cu mult sub poza scoasa de orice DSLR second hand de 500 roni. Cu ajutorul unui aparat foto potrivit puteti ridica fotografia la nivel de arta.

  3. Ai uitat sa adaugi in lupta si controversata camera a lui Htc One , sigur ar castiga am vazut teste reflecta culoriile adevarat , voi ce parere aveti ? Zaone?