TrafficGuide promite sa-ti ofere in timp real informatii din trafic din aproape toata tara

4

  TrafficGuide este o aplicatie lansata zilele trecute in App Store-ul companiei Apple, iar cu ajutorul sau puteti afla in timp real informatii despre traficul din diverse zone din tara. Fara a oferi detalii despre sursele informatiilor despre trafic, aplicatia contine harta Bucurestiului si principalele drumuri nationale, iar descrierea de mai jos explica totul cat se poate de clar. TrafficGuide este disponibila gratuit in format universal in App Store.

TrafficGuide este o aplicatie care indica pe harta situatia traficului rutier in timp real. Sunt afisate informatii despre autostrazi si drumurile nationale din Romania si despre principalele artere din Bucuresti. Aplicatia te ajuta sa iti planifici calatoriile evitand blocajele in trafic, drumurile cu lucrari si restrictii de circulatie.

Caracteristici:

  • Afiseaza pe harta informatii despre fluenta traficului in timp real, precum si incidentele, lucrarile si drumurile restrictionate.
  • Afiseaza pe harta pozitia ta curenta si directia de deplasare pentru a vedea mai usor evenimentele din apropiere.
  • Harta afisata este stocata offline in aplicatie pentru a minimiza traficul de date cu serverul.
  • Afiseaza informatii de la camere video live de pe autostrazi si drumuri nationale
  • Afiseaza pe harta locatia radarelor fixe si a camerelor de verificare a rovignetei.

Pretul initial:
Numele:
TrafficGuide

Gratuit

s

Developer: Electronic Soluti…
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: Description
TrafficGuide este o aplicatie care indica pe harta situatia traficului rutier in timp real. Sunt afisate informatii despre autostrazi si drumurile nationale din Romania si despre principalele a…


Dimensiunea aplicatiei este: 217.2 Mb