Samsung Galaxy Gear s-ar putea conecta la iPhone-uri

  Samsung Galaxy Gear, smartwatch-ul pe care Samsung urmeaza sa il prezinte zilele urmatoare la Berlin, ar urma sa se interconecteze cu terminalul iPhone 5 al companiei Apple multumita implementarii Bluetooth LE. Deocamdata vorbim doar despre un zvon care are la baza o presupusa sursa din interiorul celor de la Samsung, aceasta afirmand ca Galaxy Gear-ul s-ar putea conecta la iPhone 5. Smartwatch-ul urmeaza sa ruleze Android 4.3, nu va avea browser sau tastatura integrata, insa cel mai probabil va afisa pe ecran tot felul de notificari preluate din alte terminale, iar in cazul iPhone 5 nu cred ca putem vorbim despre alte functii in afara celor disponibile pentru alte smartwatch-uri.

A source adds that the soon to be launched Samsung SmartWatch has no built in browser and uses the latest 4.3 version of Android, with keyboard features turned off. The watch comes built in with Bluetooth LE and that means it can work with phone with Bluetooth LE, including the iPhone 5 and other Android devices. The watch can be used for phone calls as well.

  Partea cea mai proasta a acestui smartwatch este ca autonomia bateriei ar fi de doar 10 ore in cazul utilizarii intense, majoritatea smartwatch-urilor de pe piata oferind mult mai mult din acest punct de vedere. In ciuda acestor informatii, vom afla zilele urmatoare tot ceea ce are Samsung pregatit si probabil Galaxy Gear-ul va fi un dispozitiv interesant, chiar si pentru posesorii de iPhone-uri.

6 COMENTARII

  1. Terminati cu prostiile. Iar va doriti sa moara capra vecinului. Daca Apple nu a mai scos nimic inovator nu inseamna ca timpul trebuie sa stea pe loc pana se trezesc ei. Acceptati ca in afara de optimizare software si mult marketing, Apple e mult in spatele concurentei ca tehnologie.

  2. Sa nu uitam ca Aplle încă nu a lansat un Smartwatch sau poate nici nu va lansa si din acest punct de vedere nu este nicidecum vre-un deschizator de drumuri