Prima Pagina HTC Samsung va utiliza carcase din metal pentru smartphone-urile Galaxy

Samsung va utiliza carcase din metal pentru smartphone-urile Galaxy

  Dupa ce a sustinut ani la rand ca smartphone-urile cu carcase din plastic au un look si un feel premium, cei de la Samsung incep sa investeasca in unitati de productie pentru carcase din metal. Compania va utiliza aceste carcase din metal in smartphone-urile Galaxy, adica linia high-end de terminale mobile ale coreenilor. Constructia noii linii urmeaza sa aiba loc in urmatoarele luni, pentru ca anul viitor Samsung sa lanseze pe piata primele smartphone-uri Galaxy cu acest tip de caracsa, totul in ideea de a schimba impresia oamenilor despre aceste smartphone-uri.

Samsung Electronics will put the metal case design on its premium smartphone Galaxy series. The consumer electronics giant tries to reinforce the premium brand image by enhancing the design competitiveness. As Samsung Electronics shifted the focus of the exterior materials for smartphones from plastic injection molded cases to metal cases, the downstream industry seems likely to have a huge upheaval. According to the industry on August 29, the Wireless Business Division of Samsung Electronics decided to build a line for producing metal cases, e.g. magnesium and aluminum, in Gumi plant by the end of this year. 

  Daca HTC sau Nokia au inceput sa utilizeze carcase din metal pentru propriile smartphone-uri, era cat se poate de normal ca Samsung sa faca exact acelasi lucru, iar de anul viitor ar trebui sa vedem primele terminale cu acest tip de carcase. Ca sa fiu sincer, schimbarea va atrage cu siguranta mai multi clienti catre terminalele Samsung, aspectul si felul in care erau simtite la atingere aceste carcase ii determinau pe multi sa aleaga un alt smartphone, in principal iPhone-urile, asa ca Samsung va avea doar de castigat din aceasta investitie.

 • m1ky007

  Deci… Daca mai aud pe cineva ca spune ca iPhone 5S auriu este pentru tigani, atunci carcasele de sus pentru cine sa fie? Astea dau impresia 100% de aur… si… ca sa vezi, sunt si mai ieftine decat iPhone-ul…

 • m1ky007

  Si… Ca sa vezi… Chiar arata urat! Mie unul, nu-mi plac cum arata carcasele astea, dar pentru tigani sunt aur pur!

 • catalin C

  unii care scrieti pe aici ma uimiti cat de prosti sunteti. ce legatura au carcasele din imagine cu Samsung si ale sale viitoare produse? astea din imagine nu sunt decat niste carcase (din plastic probabil) din comertul din ziua de azi pe S3/S4.
  Nicinu stiu cum puteti sa credeti ca astea vor fi carcasele viitoarelor telefoane samsung sau macar ca o sa semene. scrie clar in articol ca au investit in unitati de productie pentru carcase metalice. e cale lunga pana a le produce si a le implementa pe produsele lor.
  PS: detin un idevice si sunt fanboy apple (asta ca sa nu credeti ca sunt paletar)

 • Razvan

  Dupa parerea mea cel mai frumos telefon al momentului este Htc One , o calitate deosebita , m-a facut sa imi vand iphone-u 5 si sa trec la Htc One e o experienta noua pe care nu o regret.

 • Razvan

  Dupa parerea mea cel mai frumos telefon al momentului este Htc One , o calitate deosebita , m-a facut sa imi vand iphone-ul 5 e o experienta noua pe care nu o regret.

 • AlexMihail

  S-a intors lumea cu …urul in sus,Apple face telefoane din plastic si Samsung din metal.Auci…

 • anonimous

  @AlexMihail, da, dar Apple le face pe cele ieftine din plastic..

 • Rumburak Popescu

  S cel mare vine de la Salam ?

 • sagemda

  @Razvan atat de incantat esti ca ai scris de 2 ori ?

 • Markovnikov

  Razvan a scris de pe HTC One