Samsung va utiliza carcase din metal pentru smartphone-urile Galaxy

  Dupa ce a sustinut ani la rand ca smartphone-urile cu carcase din plastic au un look si un feel premium, cei de la Samsung incep sa investeasca in unitati de productie pentru carcase din metal. Compania va utiliza aceste carcase din metal in smartphone-urile Galaxy, adica linia high-end de terminale mobile ale coreenilor. Constructia noii linii urmeaza sa aiba loc in urmatoarele luni, pentru ca anul viitor Samsung sa lanseze pe piata primele smartphone-uri Galaxy cu acest tip de caracsa, totul in ideea de a schimba impresia oamenilor despre aceste smartphone-uri.

Samsung Electronics will put the metal case design on its premium smartphone Galaxy series. The consumer electronics giant tries to reinforce the premium brand image by enhancing the design competitiveness. As Samsung Electronics shifted the focus of the exterior materials for smartphones from plastic injection molded cases to metal cases, the downstream industry seems likely to have a huge upheaval. According to the industry on August 29, the Wireless Business Division of Samsung Electronics decided to build a line for producing metal cases, e.g. magnesium and aluminum, in Gumi plant by the end of this year. 

  Daca HTC sau Nokia au inceput sa utilizeze carcase din metal pentru propriile smartphone-uri, era cat se poate de normal ca Samsung sa faca exact acelasi lucru, iar de anul viitor ar trebui sa vedem primele terminale cu acest tip de carcase. Ca sa fiu sincer, schimbarea va atrage cu siguranta mai multi clienti catre terminalele Samsung, aspectul si felul in care erau simtite la atingere aceste carcase ii determinau pe multi sa aleaga un alt smartphone, in principal iPhone-urile, asa ca Samsung va avea doar de castigat din aceasta investitie.