Apple intentioneaza sa ne lumineze zilele, confirma lansarea unor iPhone-uri viu colorate

  Cu doar cateva minute in urma compania Apple a trimis catorva sute/mii de jurnalisti din intreaga lume invitatii pentru un eveniment care urmeaza sa aiba loc pe date de 10 septembrie. Mesajul prezent pe invitatie ne spune ca Apple intentioneaza sa ne lumineze zilele, iar desi compania nu o spune, ea va prezneta terminale iPhone 5C viu colorate, insa nu doar atat. Culorile prezente in invitatie denota faptul ca si o versiune aurie a iPhone 5S ar urma sa fie prezenta, insa versiunea graphite ar putea fi doar o simpla supozitie a unora.

  Practic acum stim sigur ca toate imaginile terminalelor iPhone 5C cu carcase colorate sunt adevarate, ramane doar sa vedem la ce pret le va comercializa Apple.

7 COMENTARII

  1. @Calin. Nu, cerculetele cu contur gri reprezinta una din culorile noului 5C, doar ca nu puteau reprezenta pe fundal alb culoarea alba, fara sa delimiteze cu un cerculet gri. Corect?

  2. la noi in rromanikka sigur preturile la iphone C vor fi de peste 2000 de lei poate 2500 pentru ca este foame de bani peste tot in toate “magazinele de specialitate”.adica decat un iphone C luat de aici mai bine ne luam un iphone 5 cam cu acelasi pret.rusinica tuturor bisnitarilor din marile magazine care ne fura pe fata si nimeni nu face nimic pentru ca statul le asigura furatul si pacalitul clientilor zi de zi

  3. @heroes: este democratie, pot sa ceara si cateva mii de euro (cum se practica in trecut). problema este ca mereu se gasesc bizoni care sa dea banii astia (imprumut la banca etc).
    ce vrei sa faca statu ? sa impuna pretul de vanzare ?