Apple confirma evenimentul din 10 septembrie pentru prezentarea iPhone 5S, iPhone 5C si iOS 7

  Dupa saptamani intregi de speculatii, iata ca astazi compania Apple a trimis oficial invivatiile pentru evenimentul in cadrul caruia va prezenta iPhone 5S, iPhone 5C si iOS 7. Separat de aceste 3 produse, compania va vorbi si despre evolutia sa din ultimele luni, despre App Store, despre dezvoltatori si probabil va prezenta un Mac nou. In urma evenimentului de prezentare, compania Apple va lansa pentru dezvoltatorii de aplicatii versiunea GM a iOS 7, aceasta urmand a fi testata pentru cel putin 10 zile, dupa care compania va lansa oficial iOS 7 prin iTunes pentru toti posesorii de iDevice-uri compatibile.

  Dupa prezentarea iPhone 5S si iPhone 5C, Apple ar urma sa le ofere pentru precomanda incepande vinerea viitoare, lansarea oficiala urmand a avea loc pe data de 20 septembrie, cel putin conform zvonurilor publicate pana acum. iPhone 5C urmeaza sa fie un iPhone 5 cu carcase din plastic colorate in 5 culori alese de catre Apple, dispozitivul urmand a fi vandut la preturi medii. iPhone 5S va pastra design-ul si ecranul iPhone 5, insa urmeaza sa contina un chip A7 cu pana la 20% mai rapid, un cititor de amprente, o camera mai buna, o baterie de capacitate putin mai mare si urmeaza sa fie disponibil in doua culori noi.

  Pe data de 10 septembrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple.

UPDATE: In aceasta pagina veti putea participa la discutii si viziona LIVE evenimentul(daca va exista un stream).

63 COMENTARII

  1. Sa speram ca vor transmite live ca pe 10 iunie pe site-ul Apple.@zaone tu mergi la eveniment sau mergi sa iti cumperi iphone 5s din America?

  2. Zoane , da ce pe 20 se comercializeaza 5S-ul si 5C-ul , in romania cand crezi ca vor ajunge official , nu de la baieti ca nu vreau sa cumpar 5C la 30 de mil si 5S la 47…

  3. pe 10 sept ne astepti pe idevice.ro sa ce? in fiecare an same thing , mai zaone: This page is currently unavailable , nu putem citi nimic , sa nu mai zic de postat pareri.Nici macar problema dublelor notificari nu o poti rezolva:(

  4. @rundown: In fiecare an se aduna tot mai multa lume, suntem luati pe nepregatite ca autoritatile de iarna. Treaba cu notificarile nu tine de mine, ca nu le trimit eu.
    @David: Probabil prin noiembrie.

  5. Conferinta va fi live pe idevice-uri,mac, pe PC trebuie quicktime.
    De obice nu apuc sa ma uit de la inceput si cand vreau nu mi se incarca, incat caut lansarea pe youtube si acolo va fi live.

  6. Eu nu inteleg un lucru zaone.. De ce Apple a oferit iOS7 doar dezvoltatorilor de aplicatii; adica daca Apple ar fi decis sa ofere acces la iOS7 oricarui utilizator care doreste sa instaleze acest iOS ar fi descoperit mult mai repede anumite buguri.

  7. Nu mai am rabdare sa vad prezentarea :)) ca la film , o sa imi iau floricele . Nu imi permit produsele lor , dar imi plac foarte mult stilul de a prezenta .

  8. @zaone “In fiecare an se aduna tot mai multa lume, suntem luati pe nepregatite ca autoritatile de iarna.”
    Chiar ca…
    Cum se mira autoritatile ca ninge in decembrie asa si tu. Daca de la an la an se aduna mai multa lume, ai mai mult de 3 ani de cand transmiti live, nu ai o estimare a numarului de persoane noi care vin de la un an la altul?

  9. @El: Believe it or not, nu. Daca in septembrie anul trecut ati fost 27.000, la WWDC 2013 ati fost 29.000. Deci, e o crestere si in fiecare an incercam sa facem modificari astfel incat totul sa functioneze. La WWDC n-a fost la fel de rau ca in anii trecuti. Acum speram sa fie bine.

  10. @ichris…. dute si asuca la alta masa…auzi la el,1000€ FIX…. zici ca suntem in ani 90 si el aduce ”lebar d’afar”

  11. Deci… Daca tot mergi pana acolo, macar fa o afacere cinstita!
    Intrucat 849$=649€, poti cumpara 4 iPhone-uri 5S de 64 GB si le vinzi cu 700€.

  12. a mai ramas doar 1 bucata disponibila.. @Andow’ .. daca vrei aduc lebar special ptr tine..sau orice altceva atat timp cat ai bani .. nu doar vorbe.

  13. Nu se lanseaza decat versiunea GM in data de 10. Cum sa se lanseze GM dupa versiunea finala ?:)))
    Din pacate google translate-ul unora traduce gresit textele straine. Lansarea iOS 7 va fi pana pe 20, la fel si a iPhone-urilor. Pe 10 vor fi prezentate toate, nimic mai mult.

  14. Tot ce mă interesează despre ios 7 este jailbreak o sa fac update atunci când pot face si jailbreak sper ca nu trebuie sa așteptăm prea mult.Stiti ca jailbreak ios 6 nu mai are Farmec sper ca odată cu ios 7 sa revină acel Farmec nu zaone?

  15. @petru citeam mai devreme pe twt ca sapt asta cica unu’ din devTeam a gasit un bug si poa’ sa faca un unteth jb la 6.1.4

  16. De data asta sper ca va avea quad core si camera sa fie de mai multi megapixeli… Imi place foarte mult idea asta cu noul cititor de amprente, dar m-a dezamagit faptul ca nu au marit ecranul 😉

  17. @Robert
    Și mie mi s-a intamplat să mi se activeze ca nebuna. Asta era inainte sa ii fac primul restore. Fa-i restore in recovery: inchide telefonul, apoi tine apasat pe butonul home si conecteaza la itunes È™i È›ine-o tot asa pana vezi marul apoi un semn cu itunes. Apoi itunes de pa calculator iti v-a detecta iphone-ul si apesi restore. Dar mai intai de toate astea nu uita sa iti salvezi aplicatiile in itunes daca vrei sa le recuperezi… Daca tot se activeaza siri si dupa restore inseamna ca butonul home e putin zlabit. Bafta!