Apple confirma evenimentul din 10 septembrie pentru prezentarea iPhone 5S, iPhone 5C si iOS 7

  Dupa saptamani intregi de speculatii, iata ca astazi compania Apple a trimis oficial invivatiile pentru evenimentul in cadrul caruia va prezenta iPhone 5S, iPhone 5C si iOS 7. Separat de aceste 3 produse, compania va vorbi si despre evolutia sa din ultimele luni, despre App Store, despre dezvoltatori si probabil va prezenta un Mac nou. In urma evenimentului de prezentare, compania Apple va lansa pentru dezvoltatorii de aplicatii versiunea GM a iOS 7, aceasta urmand a fi testata pentru cel putin 10 zile, dupa care compania va lansa oficial iOS 7 prin iTunes pentru toti posesorii de iDevice-uri compatibile.

  Dupa prezentarea iPhone 5S si iPhone 5C, Apple ar urma sa le ofere pentru precomanda incepande vinerea viitoare, lansarea oficiala urmand a avea loc pe data de 20 septembrie, cel putin conform zvonurilor publicate pana acum. iPhone 5C urmeaza sa fie un iPhone 5 cu carcase din plastic colorate in 5 culori alese de catre Apple, dispozitivul urmand a fi vandut la preturi medii. iPhone 5S va pastra design-ul si ecranul iPhone 5, insa urmeaza sa contina un chip A7 cu pana la 20% mai rapid, un cititor de amprente, o camera mai buna, o baterie de capacitate putin mai mare si urmeaza sa fie disponibil in doua culori noi.

  Pe data de 10 septembrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple.

UPDATE: In aceasta pagina veti putea participa la discutii si viziona LIVE evenimentul(daca va exista un stream).