BlackBerry Messenger pentru Android apare intr-un prim clip video, lansarea oficiala ar putea avea loc la sfarsitul lunii viitoare

[youtube]http://youtu.be/rQ586q3p_BE[/youtube]

  In cursul noptii trecute clipul video de mai sus a fost publicat pe internet, el prezentandu-ne interfata BlackBerry Messenger pentru sistemul de operare Android OS. Desi aici vorbim despre iOS, interfata gandita pentru Android urmeaza sa fie in cea mai mare parte utilizata si pentru iOS, iar functionalitatea nu ar trebui sa fie chiar atat de diferita. Aplicatia ruleaza pe un terminal HTC First, destul de vechi si cu hardware nu chiar atat de puternic, iar acest lucru ne da de inteles faptul ca si terminale precum iPhone 3GS ar trebui sa poata rula aplicatia, asta daca nu cumva BlackBerry va seta aplicatia ca fiind compatibila cu iOS 7.

  In ceea ce priveste posibila data de lansare a aplicatiei, ei bine o sursa din interiorul BlackBerry sustine ca aplicatia urmeaza sa fie lansata in App Store pana la sfarsitul lunii viitoare. Avand in vedere ca BlackBerry anuntase ca va lansa aplicatia pana la sfarsitul verii, unii vor vedea zvon ca o mare dezamagire, insa totusi trebuie sa il priviti ca un simplu zvon, situatia putandu-se schimba oricand.

5 COMENTARII

  1. De cand e HTC First vechi? Este din 2013, iar la specificatii este pe langa iPhone 5. Cat despre compatibilitate, sunt mici sanse sa il faca compatibil doar cu iOS 7. O sa fie compatibil si cu iOS 6 cel mai probabil.