Apple si istoria invitatiei pentru evenimentul din 10 septembrie

  Imaginea pe care o vedeti mai sus a fost capturata in anul 2011, in zilele in care cei de la Apple pregateau Yerba Buena Center pentru evenimentul de prezentare a tabletei iPad 2. Dupa cum puteti observa, imaginea contine aproximativ aceleasi elemente pe care Apple le-a utilizat in invitatia trimisa ieri jurnalistilor din intreaga lume, un lucru destul de neobisnuit pentru cei din Cupertino. Desi invitatia pentru eveniment a fost diferita, in ziua de 2 martie 2011 Apple nu a prezentat tablete iPad colorate, ci Smart Cover-uri care au aproximativ aceleasi culori precum iPhone 5C.

  Desi era de mult timp clar faptul ca Apple urmeaza sa prezinte o serie de iPhone-uri colorate in cadrul evenimentului sau, utilizarea aceluiasi gen de imagine sugereaza faptul ca o parte dintre culorile utilizate acum au fost utilizate si in alte produse ale companiei. Spre exemplu, Apple a utilizat culoarea aurie si in iPod-urile lansate in anul 2006, insa atunci s-a dovedit ca ea nu este chiar atat de populara, asa ca anul 2013 iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil intr-o versiune asemanatoare, dar ramane de vazut cati oameni vor fi interesati de el.

  Desi Apple nu prea are obiceiul de a reutiliza imaginile in invitatiile si materialele sale promotionale, insa anul acesta a facut o exceptie doar pentru a sugera lumii intregi ca ne asteapta un eveniment viu colorat.