Prima Pagina Apple Apple si istoria invitatiei pentru evenimentul din 10 septembrie

Apple si istoria invitatiei pentru evenimentul din 10 septembrie

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Imaginea pe care o vedeti mai sus a fost capturata in anul 2011, in zilele in care cei de la Apple pregateau Yerba Buena Center pentru evenimentul de prezentare a tabletei iPad 2. Dupa cum puteti observa, imaginea contine aproximativ aceleasi elemente pe care Apple le-a utilizat in invitatia trimisa ieri jurnalistilor din intreaga lume, un lucru destul de neobisnuit pentru cei din Cupertino. Desi invitatia pentru eveniment a fost diferita, in ziua de 2 martie 2011 Apple nu a prezentat tablete iPad colorate, ci Smart Cover-uri care au aproximativ aceleasi culori precum iPhone 5C.

  Desi era de mult timp clar faptul ca Apple urmeaza sa prezinte o serie de iPhone-uri colorate in cadrul evenimentului sau, utilizarea aceluiasi gen de imagine sugereaza faptul ca o parte dintre culorile utilizate acum au fost utilizate si in alte produse ale companiei. Spre exemplu, Apple a utilizat culoarea aurie si in iPod-urile lansate in anul 2006, insa atunci s-a dovedit ca ea nu este chiar atat de populara, asa ca anul 2013 iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil intr-o versiune asemanatoare, dar ramane de vazut cati oameni vor fi interesati de el.

  Desi Apple nu prea are obiceiul de a reutiliza imaginile in invitatiile si materialele sale promotionale, insa anul acesta a facut o exceptie doar pentru a sugera lumii intregi ca ne asteapta un eveniment viu colorat.

emag black friday lista reduceri