Prima Pagina Apple Apple urmeaza sa scoata din vanzare versiunile de 32/64 GB ale iPhone...

Apple urmeaza sa scoata din vanzare versiunile de 32/64 GB ale iPhone 5

  Lansarea iPhone 5S urma sa aiba cateva consecinte in ceea ce priveste actuala oferta de terminale iPhone 5, iar un operator de telefonie mobila din Canada confirma schimbarile. Operatorul Telus a marcat deja terminalele iPhone 5 cu spatiu de stocare de 32/64 GB ca fiind pregatite pentru scoaterea din vanzare, acest lucru fiind in concordanta cu strategia Apple din ultimii ani de zile. Apple a mentinut intotdeauna pe piata cea mai ieftina versiune a unui iPhone vechi imediat dupa lansarea altuia nou, iar anul acesta urmeaza sa se intample exact acelasi lucru, contrar zvonurilor aparute pe internet.

  Pana acum s-a spus ca iPhone 5C ar urma sa inlocuiasca in totalitate iPhone 5 in oferta celor de la Apple, insa cei de la Telus ne sugereaza exact contrariul, terminalul putand fi plasat in oferta intre iPhone 5S si iPhone 5C. Daca Apple va decide sa le ofere operatorilor de telefonie mobila posibilitatea de a oferi iPhone 5C gratuit la incheierea unui abonament pentru 2 ani de zile, atunci iPhone 5 ar putea fi mentinut in oferta la un pret de 99$ in aceleasi conditii, iPhone 4S ramanand complet in afara acestei oferte. In ciuda informatiilor oferite de aceasta imagine, abia pe 10 septembrie vom afla ce planuieste Apple si deocamdata exista destule teorii pe internet.

 • Xc0d3Dev

  era de asteptat in fiecare an se intampla

 • anonimm

  Eu cred ca o data cu lansarea 5s 5c, apple va retrage toate dispozitivele cu ecran de 3,5. Modele care vor ramane la vanzare fiind 5c,5,5s, acestea bineinteles acoperind toate nivelele de pret si totodata inpunand un standar de 4” la ecran pt modele comercializate.Ca sa forteze putin trecerea la modele de 4” poate chiar nu vor mai oferi suport pt modelele de 3,5” ,tot ce e posibil.

 • M1ky007

  @Anonimm

  Deci… Papa iPhone 4S! 😉

 • Zsm

  Cum sa scoata modelele de 3.5 ? Mai repede vor produce modele noi cu display mai mare 4.5″, 5″ sa mai castige ceva si de acolo.

 • Damian

  Sper sal dea moca la abonament

 • anonimm

  @Zsm,chiar crezi ca apple vrea sa divida IOS-ul in 50000 de variante in functie de marimea ecranului?Ca sa creeze probleme dezvoltatorilor care ar trebui in cazul asta sa muncesca de 50000 de ori mai mult? Nu prea cred. Tocmai deaia au avut atata succes,pt ca nu au facut ceea ce sugerezi tu. Asta explica si Jobs cand a prezentat lumii primul iPhone!

 • djcata

  poate ca 5C este doar pentru china 🙂

 • Micu

  @ Anonimm
  Fragmentarea se realizează la nivel de rezoluție a ecranului, nu la nivelul diagonalelor. Dacă ai 5 diagonale diferite pe aceeași rezoluție full HD nu ai nicio fragmentare. Ceea ce pierzi este la densitatea pixelilor, dar nu ai fragmentare.

 • Pingback: iPhone 4S si iPhone 5 urmeaza sa fie scoase din vanzare de catre Apple | iDevice.ro()