Butonul Home al iPhone 5S apare in noi imagini de inalta rezolutie, pare sa confirme implementarea unui cititor de amprente

  Zilele trecute au aparut primele imagini nu foarte clare ale butonului Home al iPhone 5S, ele sugerand faptul ca un cititor de amprente urma sa fie implementat in dispozitiv. Astazi a aparut o serie noua de imagini in care vedem acelasi buton cu aceleasi componente pentru cititorul de amprente, insa de aceasta data vedem totul mult mai clar. Dupa cum v-am spus si in articolul anterior, butonul Home al iPhone 5S contine o serie de componente noi pe care butonul Home al iPhone 5 nu le are si acest lucru ar sugera faptul ca un cititor de amprente urmeaza sa fie inclus.

  Dupa cum puteti observa si din imagini, exact langa buton exista o noua componenta patrata inexistenta pana in prezent, iar la mijlocul cablului exista o alta componenta dreptunghiulara pe care Apple nu o mai inclusese pana acum. Avand in vedere ca butoanele Home ale vechilor iPhone-uri nu aveau o functionalitate complexa, componentele de acest gen erau inutile, insa implementarea unui cititor de amprente necesita componente suplimentare. Daca totusi iPhone 5S nu va include un cititor de amprente, atunci ne putem astepta la o alta functionalitate extinsa.