Cititorul de amprente din iPhone 5S este confirmat de expertii de la iFixIt

7

  Dupa lansarea oricarui produs Apple nou, cei de la iFixIt au grija sa achizitioneze acel produs si sa il dezasambleze pentru a ne spune ce componente se ascund in el, dar si cat de usor este acel produs de reparat. Cei de acolo sunt priviti ca adevarate “autoritati” in domeniul produselor Apple, in special al iDevice-urilor, iar unul dintre expertii lor a afirmat ca pozele recente cu butonul Home al iPhone 5S confirma faptul ca un cititor de amprente este integrat. Bazandu-se pe imaginile aparute cu butonul Home, dar si pe informatii in legatura cu modul in care urmeaza sa fie implementata tehnologia.

It looks like the home button will still have a physical clicking action to it still like the 4, 4S and 5. The additional square section next the the button is something new and probably suggests a fingerprint sensor given all the rumor wire chatter on how Apple is expected to add that feature. It looks like that part of the cable flips over the button and sits between the clicking action and the plastic button cover. So I’d say yes, these photos, if legitimate, corroborate the fingerprint rumors.

  Practic, acum avem o noua confirmare credibila a faptului ca Apple urmeaza sa implementeze un cititor de amprente in iPhone 5S, iar singurul lucru care mai ramane de vazut este prezentarea oficiala. Se zvoneste ca Apple nu ar urma sa ne permita sa utilizam acest cititor de amprente pentru plati mobile, insa el ne permite sa debloca in siguranta iDevice-urile si sa efectuam diverse actiuni pe terminale, inclusiv sa inregistram poze folosind aplicatia Camera, deci vom avea parte de cateva lucruri interesante.