iPod Nano vs Samsung Galaxy Gear

  In cursul serii trecute cei de la Samsung au prezentat oficial Galaxy Gear, primul smartwatch Galaxy produs pentru a fi un companion pentru Galaxy Note III si Galaxy Tab 10.1. Desi vorbim despre produse diferite, unii considera ca o comparatie facuta intre Galaxy Gear si iPod Nano 6G este potrivita, mai ales pentru ca produsul celor de la Apple poate fi purtat la mana cu ajutorul unei curele speciale. Mai jos aveti o comparatie facuta intre cele doua dispozitive si parerea mea este ca desi iPod Nano 6G este grozav, abia cand se va putea interconecta cu smartphone-uri si tablete va fi cu adevarat special.

5 COMENTARII

  1. Desi din comparatie ipodul ar iesi invingator are un mare dezavantaj, si spun asta fiindca detin unul impreuna desigur cu acea curea de metal si silicon. Dezavantajul e ca nu are conectivitate bluetooth.
    Eu personal il folosesc pentru ascultat muzica atunci cand alerg sau merg cu bicicleta, indeplinind cu succes si functia de ceas. Daca avea inglobat si un sistem de conectivitate cred ca era dispozitivul aproape ideal.

  2. cum naiba a iesit tot ipod-ul invingator?! sa fim seriosi, n-o fi ala de la Samsung vreo mare scofala, dar ipod-ul e un rahatel de ascultat muzica si atat.