WhatsApp Messenger urmeaza sa includa o noua functie pentru editarea clipurilor video

  WhatsApp Messenger este, probabil, cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe glob, iar un viitor update ar putea aduce pe platforma iOS noi functii pentru editarea clipurilor video ce urmeaza sa fie trimise de pe iDevice-uri. In versiunea pentru Android a aplicatiei a fost deja inclusa aceasta functionalitate, utilizatorii avand acum optiunea de a alege clipurile video din libraria video si de a le edita rapid inainte de trimitere. Functia nu este complexa, vorbim despre un editor video simplu, usor de utilizat, care nu ofera functionalitatea iMovie, de exemplu.

The latest version of WhatsApp includes basic video editing within the app itself. You can cut your clips on the fly while you’re on the go! It’s hardly Final Cut Pro, but the addition of editing tools adds a lot to the video sharing built into WhatsApp.

  Desi cei de la WhatsApp au inclus aceasta functie doar in versiunea pentru Android a aplicatiei, nu este greu de crezut ca versiunea pentru iOS ar putea avea parte de aceeasi functionalitate, mai ales ca WhatsApp a testat initial functii noi in Android inainte de a le porta pe platforma iOS. WhatsApp Messenger este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.3 Mb