Tutorial: Instaleaza WhatsApp Messenger pe iPad si iPod Touch fara jailbreak

9

  Desi WhatsApp Messenger este, probabil, cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe glob, din pacate ea nu este disponibila si pe iPad sau iPod Touch deoarece aceste terminale nu pot fi activate folosind un numar de telefon. Desi cei care fac jailbreak pot folosi un tweak pentru a rula WhatsApp Messenger pe iPad, cei fara jailbreak nu aveau aceasta posibilitate, cel putin pana astazi. In tutorialul de mai jos va voi explica modalitatea prin care puteti instala aplicatia WhatsApp Messenger pe iPad sau iPod Touch fara a face jailbreak, insa va trebuie un iPhone la indemana, si aplicatia WhatsApp Messenger instalata si activata pe el pentru a face procesul.

  Daca urmatii cu strictete pasii de mai jos, atunci veti putea instala si utiliza fara probleme aplicatia WhatsApp Messenger pe numarul de telefon folosit pentru activare pe iPhone. Din pacate nu veti putea utiliza aplicatia pe doua iDevice-uri simultan, asa ca o data ce ati activat aplicatia pe iPad sau iPod Touch, nu o redeschideti pe iPhone pentru ca se va incerca o verificare a numarului de telefon si va trebui sa reluati procesul pe tableta.

  1. Descarcati ifunbox pentru PC-ul vostru de aici.
  2. Descarcati WhatApp Messenger pe un iPhone activ si activati aplicatia folosind numarul lui de telefon.
  3. Descarcati WhatsApp Messenger pe PC-ul vostru folosind iTunes.
  4. In iTunes accesati meniul Apps din partea stanga, cautati WhatsApp Messenger, faceti click dreapta pe icontia si alegeti show in Finder/Explorer, un folder cu aplicatia urmand a vi se deschide. Copiati aplicatia pe Desktop pentru a o gasi mai usor in pasul urmator.
  5. Deschideti iFunbox, conectati tableta la caculator, selectati-o din partea dreapta, iar in meniul superior al iFunbox apasati butonul Install App. Cautati aplicatia pe desktop si faceti dublu click pe ea, iFunbox urmand a o instala. La terminarea procesului, in bara de jos a iFunbox veti vedea mesajul Idle.
  6. Deconectati tableta de laPC si conectati iPhone-ul, apoi in meniul in dreapta al iFunbox faceti click pe User Applications. Accesati aplicatia WhatsApp Messenger din lista nou deschisa si copiati pe desktop folderele Documents si Library.
  7. Deconectati iPhone-ul, conectati tableta, apoi in meniul in dreapta al iFunbox faceti click pe User Applications. Accesati aplicatia WhatsApp Messenger din lista nou deschisa si copiati de pe desktop folderele Documents si Library, suprascriindu-le pe cele existente.
  8. Deschideti aplicatia WhatsApp Messenger pe iPad/iPod Touch si aveti grija sa selectati NU cand sunteti intrebati daca ati schimbat reteaua de telefonie mobila. Daca apasati optiunea DA, atunci aplicatia nu va functiona si va trebui sa reluati procesul.

  Aplicatia instalata de catre voi are logurile disponibile in iPhone, daca ati avut multe conversatii acolo, insa daca nu aveti contactele copiate in tableta iPad, atunci toate conversatiile vor afisa un numar de telefon si nu nickname-ul persoanelor.