Prima Pagina Apple Aproape jumatate dintre americanii posesori de iPhone-uri intentioneaza sa achizitioneze iPhone 5S...

Aproape jumatate dintre americanii posesori de iPhone-uri intentioneaza sa achizitioneze iPhone 5S sau iPhone 5C

  SUA este taramul Apple, compania avea cea mai mare cota pe piata smartphone-urilor, dar si cei mai multi fani. Un studiu recent intareste convingerea ca Apple urmeaza sa vanda extrem de multe terminale iPhone 5S si iPhone 5C, acesta relavand faptul ca jumatate dintre posesorii de iPhone-uri intentioneaza sa achizitioneze unul dintre cele doua noi dispozitive. Majoritatea sunt interesati de iPhone 5S, minoritatea de iPhone 5C si asta in conditiile in care nimeni nu stie sigur preturile sau ce va diferentia cele doua dispozitive.

  Desi putin peste jumatate nu se grabesc sa cumpere vreunul dintre cele doua noi terminale, 60% dintre respondenti sunt interesati de noile iPhone-uri, asa ca rata de achizitie ar putea fi mult mai mare. Apple a avut in general o baza foarte mare de clienti fideli si cu ajutorul sau a reusit sa creasca an dupa an, iar in 2013 se pare ca aceasta crestere nu se va opri, noile terminale generand interes din partea unui numar foarte mare de actuali si potentiali viitori clienti.

 • badea iLie

  In traducere, 50% din americani nu sunt multumiti de iPhone-urile actuale? Vor procesoare mai bune, rami mai multi?
  Ciudat, de la fanboys am inteles ca hardware-ul actual este perfect si nimeni nu are nevoie de n-spe core si n giga de ram.
  As zice ca propaganda este contrazisa de statistica … ca de obicei.

 • Daniel

  In traducere, jumatate din americani optează tot pt iPhone . Sunt multumiti de produsele lor si nu se lasa pe alte mărci

 • Gianidiamond

  Toti vrem de la Iphone “mai mult” 🙂

 • badea iLie

  Daniel, doar jumatate din americani opteaza tot pentru iPhone? Vrei sa zici ca cealalta jumatate renunta la iPhone?
  Oricum o intorci, tot nu e bine.
  Giani, ai dreptate, este normal sa vrei mai mult. Si nu ii cred pe cei care spun ca ei nu vor mai mult. Ca putin e perfect.

 • Cristi

  Ce conteaza ce vor americanii? Pentru ei cola, hamburger, fast food si evident apple, sunt cele mai bune produse

 • eugen

  este ceva normal atat timp cat la ei pretul este cat 50% din salariul mediu sau ceva de genul , asta cred ca in romania este undeva la 750 ron sper sa nu gresec ….insa petul din romania o sa fie de peste 3000 ron si daca platforma noua cere numai 32 G minim ne apropiem de 4000 la lansare deci nu poti schimba telefonul de la an la an.

  Sincer daca mi-as permite ,…de ce nu , este ceva nou mai performant si pana la urma daca se poate de ce nu 😛