Prima Pagina Apple Aproape jumatate dintre americanii posesori de iPhone-uri intentioneaza sa achizitioneze iPhone 5S...

Aproape jumatate dintre americanii posesori de iPhone-uri intentioneaza sa achizitioneze iPhone 5S sau iPhone 5C

  SUA este taramul Apple, compania avea cea mai mare cota pe piata smartphone-urilor, dar si cei mai multi fani. Un studiu recent intareste convingerea ca Apple urmeaza sa vanda extrem de multe terminale iPhone 5S si iPhone 5C, acesta relavand faptul ca jumatate dintre posesorii de iPhone-uri intentioneaza sa achizitioneze unul dintre cele doua noi dispozitive. Majoritatea sunt interesati de iPhone 5S, minoritatea de iPhone 5C si asta in conditiile in care nimeni nu stie sigur preturile sau ce va diferentia cele doua dispozitive.

  Desi putin peste jumatate nu se grabesc sa cumpere vreunul dintre cele doua noi terminale, 60% dintre respondenti sunt interesati de noile iPhone-uri, asa ca rata de achizitie ar putea fi mult mai mare. Apple a avut in general o baza foarte mare de clienti fideli si cu ajutorul sau a reusit sa creasca an dupa an, iar in 2013 se pare ca aceasta crestere nu se va opri, noile terminale generand interes din partea unui numar foarte mare de actuali si potentiali viitori clienti.