Prima Pagina Cydia iOS 7 ar putea ramane fara una dintre cele mai vechi si...

iOS 7 ar putea ramane fara una dintre cele mai vechi si mai populare platforme pentru teme

  Desi iOS 7 inca nu a fost lansat si nu avem o solutie de jailbreak pentru aceasta versiune a sistemului de operare, creatorul Cydia, saurik, a facut aseara un anunt care cu siguranta va intrista multi posesori de iDevice-uri. saurik sustine ca exista putine sanse ca Winterboard sa contina suport pentru iOS 7 in conditiile in care dezvoltatorii de teme pentru Cydia nu ii ofera informatii in legatura cu modul in care ar trebui sa se dezvolte platforma. Presupunand ca Winterboard ar putea fi configurata pentru a functiona cu iOS 7 si temele vor putea fi instalate, saurik sustine ca fara ajutorul dezvoltatorilor de teme, el nu are cum sa duca aplicatia la urmatorul nivel, sa implementeze functii de care utilizatorii au intr-adevar nevoie.

At this time, given that WinterBoard recieved no third-party help during all of iOS 6, I have very little hope in being able to support iOS 7. I need other people to tell me what to do to the engine: I am not a theme artist, I am just one of the few developers sympathetic to the needs of theme artists. However, I operate in a vacuum: theme artists don’t talk to me, and when they do they almost never talk about WinterBoard’s theme engine: instead, they complain about how their theme isn’t getting enough exposure in Cydia, or about some UI element. The closest was king_of_hill in April, but almost everything he wanted were complex feature requests (and the key ones were already taken care of by “use Cydget instead of WinterBoard to do what you are doing: WinterBoard isn’t designed for that”). What I need are concrete bug reports (with screenshots and exact filenames) and core theming help (such as information on artwork files, or “car files”, at the level of the loader). If iOS 7 is even themable at all, and assuming WinterBoard can’t already theme parts of it, it is likely that WinterBoard will never manage to support those components as I doubt seriously that after four years theme artists will start taking the engine seriously.

  Practic saurik spune ca daca va reusi sa faca platforma functionala pe iOS 7, ea ar putea disparea doar pentru ca dezvoltatorii nu ii spun ce ar dori nou in ea pentru a o face mai buna, majoritatea dintre ei plangandu-se doar de faptul ca pachetele lor nu sunt vizibile in Cydia. Extrem de multi dezvoltatori de teme folosesc in continuare Winterboard, insa in lipsa acestei platforme, ei ar putea alege sa faca trecerea la Dreamboard, o platforma complexa care permite o personalizare mult mai buna a iDevice-urilor noastre.

  Desi deocamdata saurik nu a luat o decizie finala in legatura cu viitorul Winterboard, in lipsa unui feedback din partea dezvoltatorilor, se pare ca iOS 7 ne-ar putea lasa fara un element extrem de important.

 • AlexC

  Mi se pare mie sau Ios 7 e prea bine inchegat incat o sa fie mai greu de spart? Usor usor va disparea jailbreak.

 • Nu, cu jailbreak-ul nu cred ca va fi greu. Probabil va fi mai greu cu tweak-urile.

 • DonCalin

  Personal nu-mi place DreamBoard. Prefer sa folosesc sistemul iOs imbracat frumos decat un iOs tras de fiare

 • Ozun

  Nu inteleg ce se mai agita atat cu jailbrake eu unul nu il mai folosesc de ani de zile si nu ii simt lipsa, intradevar doar aplicatii imi luam acum e praf totul

 • Seby

  Din partea mea poate sa dispara :)))))

 • Cristi

  Ce nevoie avem de teme? Ios este perfect. Doar nu o sa-l facem android. Temele sunt invechite si specifice altor sisteme inapoiate si banale :))

 • AllexChyu

  @Ozun, mai bine. Nici macar nu stii sa-l scrii. Auzi … “jailbrake” bine k nu e jailaccelerate

 • Khaan

  :)) e jailfrâna ! Dar multi scriu asa, am vazut pana si americani, pe alte site-uri care nu stiu sa scrie jailbreak corect.

 • Caterink

  asa corecteaca iPhone daca nu dezactivezi acea functie @Ozun nu a vrut sa scrie gresit si nici americanii, noi romanii suntem cei mai buni in gramatica, cei mai buni jucarori de fotbal, cei mai buni in orice, d-aia suntem rasul europei.. unde mergi si zici ca esti roman toti se feresc pentru ca nu numai tiganii fura, sunt si destui romani. cum se imparte sarmale sau se impodobeste bradul sunt toti bucurestenii in strada, cand trebuie sa se schimbe ceva (salarii, impozite, exploatari miniere, etc) ies in strada 200 de oameni. va duceti la interviu si accepti salarii sub 1000 eur cand toate sunt importate si la acelasi pret ca in restul europei. mai dureros e sa faci 2 sau 3 copii si sa accepri bani putini ca nu ai ce sa le dai de mancare.. lol. e ca si cum ti-ai lua porsche si accepti salariu mic ca nu ai cu ce sa o intretii. wtf???? nu vorbesc de o singura persoana ci de o gandire in masa. prost e cel ce accepta nu cel ce ofera. parerea mea e ca romania nu e pe drumul cel bun datorita majoritatii care accepta sa se fie umilita dar nu face nimic sa iasa din rahat, asteapta ca cineva sa faca ceva. :)) astea sunt visele oricarui om: sa manance fara sa se ingrase, sa castige bani fara sa munceasca, sa gandeasca altul pentru el si asa mai departe.
  eu ma bucur ca fac parte din rezistenta. asa ca… Injurati-ma si Urati-ma