Prima Pagina aplicatii 3DMark pentru iOS a fost lansat in App Store

3DMark pentru iOS a fost lansat in App Store

  3DMark este unul dintre cele mai populare software-uri de benchmarking pentru PC-uri, iar incepand de ieri exista si o aplicatie pentru iDevice-uri. Compania Futuremark a lansat in App Store versiunea pentru iOS a aplicatiei 3DMark, iar prin intermediul sau puteti verifica performantele iDevice-urilor voastre prin simpla apasare a unui buton. Exact precum in cazul versiunilor pentru PC, aceasta pentru iOS ruleaza o serie de teste care dureaza cateva minute, la final fiind afisat un scor total, dar si scoruri separate pentru cateva categorii de verificare.

Benchmark your device with 3DMark, the world’s most popular performance test. Use 3DMark to test the performance of your iPhone or iPad, then see how it compares with other models. You can even compare your benchmark test scores with smartphones and tablets running Android, Windows or Windows RT. 3DMark is used by millions of people, hundreds of hardware review sites and many of the world’s leading technology companies. It’s the industry standard benchmark for graphics performance measurement, a professional level diagnostic tool now available to everyone for free!

Use 3DMark Ice Storm for device-to-device comparisons of mainstream mobile devices. Ice Storm is an OpenGL ES 2.0 benchmark test that uses fixed off-screen rendering at 720p then scales the output to fit the native display resolution of your device. Ice Storm includes two graphics tests designed to stress the GPU performance of your device and a physics test to stress its CPU performance.  Use 3DMark Ice Storm Extreme for device-to-device comparisons of high performance mobile devices. Ice Storm Extreme raises the off-screen rendering resolution to 1080p and uses higher quality textures and post-processing effects in the graphics tests to create a more demanding load for the latest smartphones and tablets.

  3DMark foloseste tehnologiile celor de la Futuremark si este disponibila sub forma unei aplicatii universale, asa ca puteti efectua teste pe oricare dintre iDevice-urile voastre. Din start va spun ca teste nu se fac imediat si iPhone-urile vor avea un framerate scazut, insa pe iPad 4 ar trebui sa obtineti cele mai bune rezultate multumita hardware-ului implementat de catre compania Apple.

Pretul initial:
Nume:
3DMark

Gratuit

s

Developer: Futuremark Oy
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Benchmark your device with 3DMark, the world’s most popular performance test. Use 3DMark to test the performance of your iPhone or iPad, then see how it compares with other models. You can even compare your benchmark test scores with smartphones and table…


Dimensiunea aplicatiei este: 165.7 Mb


 • Cipa

  Fiind acelasi produs nu ar trebui sa avem toti acelasi rezultat ? Ex : toti posesorii de iphone 4s sa aiba acelasi scor ? Astfel nu vad rostul acestui program …..

 • Corect, dar iPhone 4 va avea un scot mai mic, iPhone 5 un scor mai mare. Conteaza si ce versiune a iOS ai, daca ai jailbreak, daca lasi aplicatii deschise in background, etc.

 • Ovi

  Deci pe iOS 7 sunt performante mai mari… testat

 • Alexandru Tataru

  Primul benchmark care arata ce pot cu adevarat dispozitivile Apple si anume sa coste mult si sa ofere putin. iPhone5 nu prinde nici macar top 25 sau 50. Slab rau de tot. Topul este condus de dispozitive Android.

 • Vlad

  Device: iPhone 4S
  iOS: 6.1.3
  Scor: 2331 la ice storm cu cateva aplicatii in background.

  Apai adevarul e ca iPhone-urile is slabe in benchmark-uri.Huawei Ideos x5 are mai mult decat 4S-ul meu.Ce e ciudat e faptul ca iPad Mini si iPad 2 au scor mai mare, undeva la 2800.Nu ar trebui sa fie scorul cam cat la 4S avand in vedere ca au aceeasi configuratie.

 • AlexC

  Benchmarkurile facute pentru ideviceuri sunt doar pt fun.Nu poti compara galaxy s1, s2 cu iphone 4 deoarece cu exceptia camerei la jocuri(deoarece ele solicita cu adevarat memoria), e peste amandoua chiar si peste s3.

 • games

  @vlad nu,nu ar trebui ca un iphone 4s sa scoata aceleasi scoruri ca si ipad 2,pentru ca procesorul din ipad 2 are viteza mai mare decat cel din iphone 4s…
  @Alexc da omule,iphone 4 este dumnezeu pe pamant,e nemaiantalnit,de tine poate….Daca primul si singurul tau smartphone este si a fost iphone 4 atunci inteleg de ce zici asa…
  Pentru ca eu spre exemplu de un an de zile tin aruncat in sertar un iphone 4,de ce?Pentru ca e asa performant si bun cum spui tu….

 • games

  Eu la al meu ipad 4 cu ios 6.1.3 am obtinut 9374 de puncte din prima testare.

 • NACOV

  @zaone,cum se numeste aplicatia?

 • cmihai

  Chiar daca iphone-urile ies in teste pe un loc mai mic fata de alte telefoane, experienta de utilizare demonstreaza altceva. Nu va luati numai dupa teste sintetice, nu este la ca pc unde placa video cu punctaj mai bun are mereu si performante mai bune,

 • Gysel

  La mine pe iphone 5 16gb liberi 5gb si ios 7 cu uid inregistrat . Aplicati deschise in momentul testului safari ,chrome si idevice.
  Rezultate:
  1) -ice storm 6078 score –
  2) – ice storm extreme 3335 score –
  3) – ice storm unlimited 5644 score –

  Pareri??

 • Vlad

  iPhone 4S si iPad 2 au acelasi procesor.

 • games

  Vlad te rog eu frumos,daca nu te pricepi nu iti mai da cu parerea,da au aceleasi procesoare dar viteze diferite,iphone 4s are viteza procesorului dual core de 800 MHz pe cand ipad 2 are viteza procesorului la 1 ghz…..

 • Vlad

  Stiu ca procesorul de pe 4S are o frecventa de 800Mhz, dar nu stiam ca cel de pe iPad 2 are 1Ghz, avand in vedere ca e acelasi.Imi cer scuze pentru eroare.

 • Oxus

  O mare tampenie. De parca nu știm ca iPhone 3GS e mai slab ca iPhone 4 si asta la rândul lui ca iPhone 5. Si de ce as compara un iPhone cu un ipad ca si caracteristici, in situația cand sunt 2 deviceuri cu targeturi diferite. Acum rămâne faza cu doua versiuni diferite de ios pe același device, de cand aveam iPhone 3G am realizat ca o versiune noua de ios vine si cu niște compromisuri, dar cine nu si-ar dori cea mai noua versiune de ios pe divecul sau.?
  Poate ca in universul pc benchmarrkingul demonstrează ceva si este extrem de util, insa acolo avem o diversitate mare de hardware.
  Pe ios acest aspect nu ma interesează. Deloc.