Prima Pagina Apple Apple prezinta iPhone 5C si o suita intreaga de noutati

Apple prezinta iPhone 5C si o suita intreaga de noutati

  Dupa luni intregi de speculatii, iata ca in aceasta seara compania Apple a prezentat in sfarsit terminalul iPhone 5C, care va avea o carcasa din plastic si va fi colorat. Albastru, alb, roz, galben si verde sunt culorile alese de catre Apple pentru carcasa din plastic a terminalului, el urmand a fi disponibil doar in versiunid e 16/32 GB la preturi mici, cu abonamente de 2 ani. Terminalul urmeaza sa contina hardware-ul iPhone 5, adica un ecran de 4 inch, acelasi chip A6, compatibilitate 4G LTE cu aproape toate retelele de pe glob, camera iSight de 8 megapixeli, o noua camera FaceTime HD cu 1.9u pixeli, compatibilitate cu retelele de 5 GHz, Bluetooth 4.0 si cam atat.

  Separat de iPhone, Apple lanseaza si o serie de carcase pentru terminal, acestea avand un design destul de ciudat, ele fiind facute, desigur, din cauciuc. Carcasele urmeaza sa fie disponibile la pretul de 30$ fiecare, si au rolul de a proteja terminalul, desi acesta are o structura interna metalica din aluminiu care are si rol de antena.

7 COMENTARII

  1. Daca va fi 1500 ron iPhone 5C, vor da lovitura. Desi cred ca va costa minim 2000 ron. 🙂

  2. Sincer… e la mintea cocosului… iPhone4, cu componentele sale vechi, nu este sub 2000 de lei in magazin (fara abonament) … cum sa coste 5C cu componentele iPhone-ului 5, sub 2000 de lei !? imposibil :/

Comments are closed.